Marshall Reflector x EHX Holy Grail
Pravidla fóra
Marshall Reflector x EHX Holy Grail
Zdar!!! Zajímalo by mě, jsetli máte někdo zkušenosti s těmahle reverbama. Co o nich soudíte, popřípadě, kterou krabičku byste doporučili... Díky!
ehx-ka maj vstupni citlivost prizpusobenou na signal z kytary, tak je zapojenim do smycky (kde prochazi podstatne silnejsi signal) prebuzujes, nekdo kdo dela do elektriky by ti to vysvetlil lip, to zapojeni pred ampem, ale vubec nevadi, tyhle analogy sou na to konstruovany (ja pouzivam ehx-ackej delay zapojenej pred Booginou, a chodi to i na higain zvuky naprosto sqwele). Doporucuju ti zajet si do Prahy do Muzikeru, tam si ty krabky muzes porovnat v realu na dost slusnym vybaveni. A to ovladani jednim knoflikem nema chybu, cim vic potaku, tim vic moznosti, ze to nastavis blbe 
Re: Marshall Reflector x EHX Holy Grail
Tak jsem vyzkoušel a musím popřít tvrzení, že nejde do smyčky. Naopak. Před ampem se výrazně potýká se šumem a s vyšším zkreslením si to fakt neporadí. Ve smyčce je oproti tomu zvuk jako víno, nádherný dozvuk a sóla na krkový snímač s ním zní fakt úžasně.
Na smyčce mám nastavený level -4dB. +10dB jsem nezkoušel a ani zkoušet nebudu, abych mu třeba neublížil.
Na smyčce mám nastavený level -4dB. +10dB jsem nezkoušel a ani zkoušet nebudu, abych mu třeba neublížil.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
S velkou pravdepodobnosti budu mit brzy Reflectora, tak muzu poreferovat. Zaujal me na nem vstup pro expression pedal, riskl jsem to i presto, ze hodne lidi pise, ze ma problemy se spolehlivosti.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
potreboval bych poradit nejaky slusny reverb v krabickove poloze, nejspis seply celou dobu. ted na zpusob reverbu vyuzivam delay, ale ten bych radej pouzil pro extremnejsi polohy nez pro jednoduchou ozvenu. zadny celkovy reverb tema tady neni, tak pisu sem mate nejake rady? nemam reverb na aparatu..