Asi tak - působí to dojmem, že poněkud nestíhají vyrábět.Teorge píše: EDIT: nemyslím si, že bude problém u dodavatelů, ale u samotného VHT
"Nové" VHT aparáty
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: "Nové" VHT aparáty
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, co lidi na tom VHT vidí
Nějak jsem se začal poslední dobou zajímat o ten Lead 40, jsou na bazaru za výborný peníz.
- Nero
- Rádce
No, a co na něm teda vidíš ty, když se o něj zajímáš?
Co bych na těch VHT viděl? Zejména malý lampičky za poměrně rozumný peníz a se slušnou výbavou. A dobře hrající. Jako druhý aparát na domácí hraní - proč by ne.
Co bych na těch VHT viděl? Zejména malý lampičky za poměrně rozumný peníz a se slušnou výbavou. A dobře hrající. Jako druhý aparát na domácí hraní - proč by ne.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Mě sa líbí enom to logo 
- Nero
- Rádce
Tak kvůli logu si tu Lead 40 určitě kup 
PetrPeter 1975 - 2008
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, že ten poměr cena/užitná hodnota je těchto nových VHT dost vysoká. 40W výkonu za bazarových 10k s G12H reprem.
- Nero
- Rádce
A tak se to musí brát - není to žádný hi-end, ale za dané peníze člověk dostane opravdu docela dost muziky.
PetrPeter 1975 - 2008
- white_wolf
jj, zitra mi privezou special 6 ultra, tak jsem zvedavej na ten rozdil oproti rolandovi 15XTeorge píše:Tak další várka VHT dorazila do Evropy
...
Taky ocekavam Special ultra 6. Jsem na nej zvedav 
-
Teorge
Já očekávám obyč Special 6
Ale ještě si počkám, kvůli malé změně v objednávce, jsem musel thommanovi zaplatit objednávku převodem (že jsem blbec nedal hned kreditní kartou a zvolil paypal), to mě samo stálo 250kč na bankovním poplatku! a k tomu ještě skoro po týdnu ty peníze Thomman ještě neeviduje.
EDIT: jsem zvědavý jaký bude rozdíl v tom jak to bude hrát s tím reprem v kombu a jak když to hodím na 212ku
EDIT: jsem zvědavý jaký bude rozdíl v tom jak to bude hrát s tím reprem v kombu a jak když to hodím na 212ku
- Nero
- Rádce
Pánové, očekávám vaše recenze 
PetrPeter 1975 - 2008
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
taky bych rád, ale něco mi říká, že se nedočkámeNero píše:Pánové, očekávám vaše recenze
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Nero
- Rádce
Pak ovšem nebudu mít dobrou náladu - a to by nikdo neměl chtít

PetrPeter 1975 - 2008
-
Teorge
Nemám odehráno několik let a hrál jsem jen přes 3-4 aparáty, ale aspoň se pokusím napsat svoje pocity z toho komba. Na ukázky by mi musel půjčit někdo mikrofon.
- white_wolf
Je brzo neco psat... zatim sem nemel sanci to vytavit naplno, kazdopadne muj pocit je zatim z toho komba vic nez dobrej...
Nadhernej cistej a gainu je tam taky kupa, az moc ...
Ale jak psal uz kolega, taky nemam moc s cim porovnavat, je to moje prvni lampa...takze proti kostce od Rolanda super zmena, ale to se dalo ocekavat. Konecne kytara hraje...
Chtelo by to nekoho zkusenejsiho na recenzi
Nadhernej cistej a gainu je tam taky kupa, az moc ...
Ale jak psal uz kolega, taky nemam moc s cim porovnavat, je to moje prvni lampa...takze proti kostce od Rolanda super zmena, ale to se dalo ocekavat. Konecne kytara hraje...
Chtelo by to nekoho zkusenejsiho na recenzi
...
Asi tak nejak
Jinak, taky jsem byl prekvapenej, kolik lze z toho gainu vytahnout.
BTW, kdyz prepinam texture switch (neco jako ISF u Blackstaru), tak ve zvuku neslysim temer zadny rozdil
BTW2, rozmontoval jsem zadni kryt, abych zjistil, jake jsou tam lampy - v koncaku je nejaka noname china a v preampu nejspis to same, takze jsem zvedav, jak to bude hrat po prelampovani.
Jinak, taky jsem byl prekvapenej, kolik lze z toho gainu vytahnout.
BTW, kdyz prepinam texture switch (neco jako ISF u Blackstaru), tak ve zvuku neslysim temer zadny rozdil
BTW2, rozmontoval jsem zadni kryt, abych zjistil, jake jsou tam lampy - v koncaku je nejaka noname china a v preampu nejspis to same, takze jsem zvedav, jak to bude hrat po prelampovani.
-
Teorge
U Blackstaru to ISF taky není moc znát, teda pokud ho nepřetočíš o pořádný kus. Kdyby jsi to ISF chtěl vyzkoušet, tak není problém Blackstara mám teď v Havířově.
Sem se asi trochu sekl. Pokud se nepletu, tak ISF funguje na principu ekvalizeru. Texture u VHT meni pouze chrakter zvuku, takze to je nejspis uplne neco jinyho. Kazdopadne by texture switch mohli klidne pominout, zvuk se pri prepinani temer nemeni.Amid píše:kdyz prepinam texture switch (neco jako ISF u Blackstaru), tak ve zvuku neslysim temer zadny rozdil
ISF uz mam odzkousene, mel jsem jednu dobu doma Blackstar HT-DistXTeorge píše:U Blackstaru to ISF taky není moc znát, teda pokud ho nepřetočíš o pořádný kus. Kdyby jsi to ISF chtěl vyzkoušet, tak není problém Blackstara mám teď v Havířově.
//Sem to dobre vychytal. Objednaval jsem to v dobe, kdy kombo bylo nedostupne, takze nejspis proto byla cena nizsi. Suma sumarum me vyslo i se 6% slevou na neco malo pres 5K
- white_wolf
Taky sem koukal jak se zvedla cenaAmid píše: //Sem to dobre vychytal. Objednaval jsem to v dobe, kdy kombo bylo nedostupne, takze nejspis proto byla cena nizsi. Suma sumarum me vyslo i se 6% slevou na neco malo pres 5K
...