Tvrdost trsátka
Pravidla fóra
Re: Tvrdost trsátka
Není z rohu, ale ze zubu.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Já používám Dunlopky 0.67 a 0.80, zatím jsem nepotřeboval nic jinýho, jen vyjímečně 0.57
... až teď sem si všiml, že tady de čas o hodinu míň...
... až teď sem si všiml, že tady de čas o hodinu míň...
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
yep, omlouvám se, oprava ze zubu. Z rohu byl ŠOS-špek osudumtmccox píše:Není z rohu, ale ze zubu.
- ...EDGE...
Problem na tve strane: oznameni/letni-a-zimni-cas-t18702.htmlKuliman píše:... až teď sem si všiml, že tady de čas o hodinu míň...
ajó 
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
tak sem po roce přešel z Dunlop NYLON 0.67mm na Tortex 0.60, pro mě to je velká revoluce, protože miluju trsátka 
Tvrdost trsátka
Ahoj všichni,
jsem začínající kytarista, který zatím neumí ani jeden akord, ale je odhodlán do toho dát všechno.
Vybral jsem si akustickou kytaru typu Dreadnought s desítkama strunama.
Chtěl bych se Vás zeptat, jaká tvrdost trsátka je pro mě do začátků ideální/nejlepší? Budu rád za každou reakci, díky!
jsem začínající kytarista, který zatím neumí ani jeden akord, ale je odhodlán do toho dát všechno.
Chtěl bych se Vás zeptat, jaká tvrdost trsátka je pro mě do začátků ideální/nejlepší? Budu rád za každou reakci, díky!
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 19.09.2017 17:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s existujícím tématem.
Důvod: Sloučeno s existujícím tématem.
Do začátku raději měkké. 0,4-0,6
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Tož, dej do teho všechno.
Dunlop, šedé, 0.73. Na ty desítky.
Na "dávání všeho" (do hry) nestačí, je moc měkké (a tedy pomalé a nespolehlivé).
Ale má hezký zvuk, spíše středový, utlumený, bez výrazného akcentu.
Dobrý kompromis.
Trsátka se hodně liší, víme?
Dunlop, šedé, 0.73. Na ty desítky.
Na "dávání všeho" (do hry) nestačí, je moc měkké (a tedy pomalé a nespolehlivé).
Ale má hezký zvuk, spíše středový, utlumený, bez výrazného akcentu.
Dobrý kompromis.
Trsátka se hodně liší, víme?