Vaše sny
Pravidla fóra
Re: Vaše sny
Můj nynější sen... Nějakýho krásnýho strata (třeba toho sedmdesátkovýho, co se povaluje na bazaru) a k němu phaser s pěkně teplým zvukem. Nějak mě poslední dobou ovlivňují filmy točící se kolem hudby v éře hippies. 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
vysnivanu gitaru uz mam, hoci mi momentalne robi problemy, ale ako zosilnovac by som jedneho dna chcel nieco z tohto:

alebo

alebo

gitara: JACKSON PRO RHOADS RRMG SATIN BK | amp: PEAVEY 6505 | box: HARLEY BENTON 2x12 W/ 1x VINTAGE CELESTION 30 & 1x G12T-75| fx: BOSS DD-2, EHX NEO CLONE CHORUS, EHX NANO LPB-1 | picks: DUNLOP TORTEX 1.0
Dost reálný sny! Tohle se dá pořídit občas za 40K i s case! Jen hledat a mít ty peníze.Nula píše:vysnivanu gitaru uz mam, hoci mi momentalne robi problemy, ale ako zosilnovac by som jedneho dna chcel nieco z tohto:
alebo
Za 40? Vždyť i tripl byl na bazaru za 27 
-
Teorge
Reálné je i třeba za 100k, jen je otázkou jak dlouho ti za to stojí na to šetřit;-)
nejak tak
najprv by som vsak chcel obidva vyskusat a potom sa rozhodnut
ale do tej doby mi staci aj moj terajsi 
gitara: JACKSON PRO RHOADS RRMG SATIN BK | amp: PEAVEY 6505 | box: HARLEY BENTON 2x12 W/ 1x VINTAGE CELESTION 30 & 1x G12T-75| fx: BOSS DD-2, EHX NEO CLONE CHORUS, EHX NANO LPB-1 | picks: DUNLOP TORTEX 1.0
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Oba se dají sehnat do 30, víc bych za ně v dnešní době nedal. Před cca 6 lety jsem kupoval Powerballa za cca 35.000,-Latam píše:Za 40? Vždyť i tripl byl na bazaru za 27
ja velmi bazarovym veciam neverim, radsej kupujem vsetko nove a nepouzivane 
Víc takových lidí! 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ten Powerball se mi zvukově moc nelíbil. Za ty peníze bych raději šel do Ritchieho, ale každý má jiný vkus
Každopádně přeju ať se sen splní.
jo.. Myslim, že na bazaru bejvaj dvoukanály většinoufrytol píše:Jo, ale ne tenhle. Oni jsou různý typy triplů, jestli se nemýlim.Latam píše:Za 40? Vždyť i tripl byl na bazaru za 27
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:

Jedno z mála PRS,za keré bych vraždil ... !
Co ti na tom příjde revolučního ?
přijde mi dobrý, že do jednoho komba můžeš dát kytaru, basu a 2 mikráky a má to pár zabudovaných efektůFlajtr píše:Co ti na tom příjde revolučního ?

- citizen.one
taky maji svuj, jasne rozpoznatelny, ,,unikatni'' zvuk