Tama Silverstar

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
risutka

Tama Silverstar

Příspěvek od risutka »

Ahoj bubeníci a bubenice.Předem se omlouvám že zase zakladam novej topic :D, zatim hraju na amatky ale teď někdy bych si chtěl pořídit nový bicí a celkem mě láká právě Tama Silverstar a tak jsem se chtěl zeptat jestli s nimi už někdo nemá zkušesnoti nebo na ně už hrál nebo postřehy,prostě cokoliv :D Dík za informace :D
zzbar
Rádce

Re: Tama Silverstar

Příspěvek od zzbar »

Nevím jestli ti dám objektivní odpověď. Páč jsem na Tamy docela zatížený. Léta používám bicí jejich značky. Konkrétně Silverstary jsem nezkoušel, ale určitě by tě neměly zklamat. I co se týče mechaniky, můžeš se na ně v klidu spolehnout. Pokud zvolíš vhodné blány (a to bude na tobě a tvém dlouhodobém testování), tak se zvukem budeš také spokojen.
Pokud přecházíš z Amátek, dostaneš se rázem do úplně jiné ligy.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Přesně jak píše kolega...Silverstary taky neznám, ale cokoliv značkového s dobrým obutím a laděním bude vždy znít lépe než to co máš te´d. :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
tom.batoh

Příspěvek od tom.batoh »

Taky plánuju koupit nový bicí. A tak jsem psal různým obchodníkům. Kluci v musiccity mi řekli, že to jsou nejlepší vbicí v této kategorii. Mě osobně se nelibí, že jsou z březověho dřeva. Já totiž preferuju javor. Ale určitě je nejlepší si na ně zahrát. Já jsem na ně hrál v audioteku v brně a zvuk dobrý na to, že to byly hrozně dotažený blány. Taky teď plánuju jed do Prahy a obejít všechny shopy. Myslím si, že se to vyplatí, když kupuješ věc okolo 30k.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“