Noty, rytmy, akordy, ...

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
EvV

Noty, rytmy, akordy, ...

Příspěvek od EvV »

Měla bych pár dotazů..
Na akustiku hraji 2 roky. Učí mě to odborný lektor (který normálně učí 5-ti leté a ták xD). Ten první rok jsem hodiny jenom bulala, protože mě fakt nebavily hrát ty lidovky. Ale teď, jak jsem přešla na akordy je to mnohem lepší. Ale zdá se mi, že vyhazovat každé 3 měsíce 1200kč za hodiny je dost. Tak myslíte, že bych se mohla učit sama? Umím noty, pár akordů a hraji jen jeden rytmus (normálně, zjistila jsem, že jich je víc :D). Zkoušela jsem si zahrát pár písniček, nic mi nešlo. Jo, mám nylonové sktuny, heh...
Vlastně, další otázka... chtěla bych si na Vánoce koupit elektriku, ale jak tohle čtete, asi jsem ztracený případ, že? x)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Přesunuto, tady se tomu threadu bude líbit víc... :wink:

Určitě by ses mohla učit sama, pokud už máš nějaký základy, víč co a jak... Problém mlže bejt v tom, aby sis nezafixovala nějaký zlozvyky. Ale popřemejšlej, jestli si dokážeš sama vymyslet jak cvičit a zdokonalovat se, jestli si sama dokážeš rozšiřovat obzory. Chtělo by to aspon někoho, s kým by sis někdy zahrála...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

myslim ze po dvou letech pod vedenim ucitele uz moc zlozvyku nebude vic.....

btw: osobně zpochybnuju to co ty řikas, hrat lidovky, učit se konkrétní rytmy atd. ja nehraju snad nic pořád tim samim rytmem (až na leave od glena hansarda) určitě bude lepší kdyz se budeš učot sama, hrát pisne ktere se ti libi atp
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“