Po sešlápnutí spínače Boost to udělalo nádhernej hlubokej a obrovsky dynamickej overdrive zvuk přesně alá Coldplay a další teploučký angláni v Converskách
Při sešlápnutí druhýho čudlu Distortion se neozve žádnej distortion, ale jenom trochu chlupatější verze zvuku, kterej dělal Boost. Je ale stejně úžasnej, širokej a živej. Tentokrát do puntíku AC/DC, nebo další classic rock. Stačí jenom pořádně křísnout do kytary a ono se to děje samo.
Oba kanály lza taky zapnout současně přes sebe.
Znova mě napadlo, jak obrovský rozdíly kvality v krabičkách jsou a jak je to vůbec možný. Zvlášť hořký mi to přišlo ve srovnání s mojim MXR GT-OD overdrivem, kterej je podle mě, nejživější a nejlepší s těch jemějších zkreslovadel MXR. Bohužel proti ZVex mi to najednou přišlo jako plochý chrastítko, bez šťávy a toho co si představíte pod slovem BOOST. Hrozný zjištění, na to že jsem s GT-OD byl do tý doby celkem spokojenej
Takže tolik óda na Box of Rock, ta ručně malovaná verze stojí nesmyslnejch 9000,- ale ta "normální" potištěná (vnitřnosti jsou totožný, jde jenom o grafiku na krabičce) stojí 5300,- Je to pořád dost, ale ten rozdíl proti sériový výrobě kolosů jako Boss, Dunlop/MXR a mnoha dalším, je vážně slyšet na první brnknutí.