čau, ty kolíky to chrastění to by mě zajmalo jak by se to dalo udělat...loos píše:ono zkoušet kytary na sucho neni až tak přesvědčivý![]()
Všeobecně Vintageky chválím, pár mi jich rukama prošlo ( straty, telata, LP) a, až na jedno tele co maj teď v Music-city, hráli výborně. Nutno dodat, že asi nenajdeš Vintageku na který by nebyla moucha (u LP chrastěj ladící mechaniky, ale to se da opravit kapkou vteřiňáku). Tyhle kytary jsou skvělý, ale je to s nima stejný jako se všema - je potřeba je vyzkoušet protože špatnej kus se najde občas u každý značky
V poslední době mě hodně mrzí jejich cena (před rokem jsem kupoval LP s P90 GoldTop za 6100,-), která se mi teď už zdá trochu hůř konkurence schopná, obzvlášť když u nás ještě nemají jméno
Kytary značky Vintage
Pravidla fóra
Re: Kytary značky Vintage
tak já se setkal jen s tim případem, že chrastily ty plastový "knoflíčky" na osičkách takže to stačí prostě zakápnout vteřiňákem místě spoje osičky a plasťáku. Pokud ti, ale chrastí mechaniky uvnitř, tak s tim jsem se nesetkal. Napadá mě trošku tuhý vazelíny, ale radši to ještě prokunzultuj s někym kdo ví...
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
právěže to chrastěj ty kolíky..soudim podle toho že když je všechny čapnu tak to nechrastí a když sou na volno tak drnčej svině...a je to pěkně nechutnej zvuk...přemejšlel sem tam dát kováky jenže se bojim do tej kytary vrtat takže to bud dám někomu kdo to zmákne a nebo to udělám takle...myslíš že je to ten případ?:)
hele začni vteřiňákem na spoj toho kolíčku a osy a uvidíš co pak...jenom si k tomu prosim nepřilep ruce 
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Nevlastníte někdo některou z těchto kytar?Dík
VINTAGE V52BS
VINTAGE V62 AB
VINTAGE V52BS
VINTAGE V62 AB
V62 jsem měl. ten .můj kus byl zfušovanej šunt. chce to řádně vyzkoušet.
Vintage V6 strat byl skvělej. V100GT (les paul gold top) naprosto skvělej. asi jsem padl na blbej kus.
Vintage V6 strat byl skvělej. V100GT (les paul gold top) naprosto skvělej. asi jsem padl na blbej kus.
za mě vintage taky dobrý. mám kopii lp junior a zní to fakt dobře - má to p90, takže ne high gain, ale na crunch je to super kytara...
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
http://bandzone.cz/commodore64
Uau, právě slintám nad novinkama od Vintage. Moc pěkné kousky. Nejvíc se mi líbí SGčko, které má pořádné "železo vzadu"
Tahle - bomba:

Nebo třeba fakt zajímavé kousky jako tahle:

Nebo hezký strat s třema P90? Tenhle:

Zase něco co mě dostane po dlouhé době do hudebnin, až to budou někde mít

Nebo třeba fakt zajímavé kousky jako tahle:

Nebo hezký strat s třema P90? Tenhle:

Zase něco co mě dostane po dlouhé době do hudebnin, až to budou někde mít
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Vintage je podle všeho No.1 mezi levnějšíma kopiema. Asi to tu potvrdí víc lidí. Ukázky jsou bezva, jen u nových modelů SG mě odrazuje, že mají takový zkosenější tělo, asi aby nebyli v konfliktu s copyrightem. To bych si ohlídal.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Koukal jsem na nabídku našeho nejmenovaného prodejce a z fotografie je vidět, jak je na Vintage zhruba od poslední třetiny krku přilepená hlava kytary ke krku. Další zde píšete, že jste měnili elektriku, přepínače, potenciometry na opravy doporučujete vteřinové lepidlo a podobné "lahůdky". Dival jsem se, že v podobné cenové relaci je už pěkný Epiphon a mně Vintage připadá proti Epině jako o dvě třídy horší, ale třeba se pletu...
pleteš.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
- Vinz Clortho
- Bandzone: http://bandzone.cz/zodiac
- Kontaktovat uživatele:
Osobně mám tuhle https://kytary.cz/vintage-v6-bb/HN150948/ a naprostá spokojenost
IBANEZ RG 950 QMZ | SCHECTER Damien 6 Elite Avenger
www.zodiac-band.com
www.zodiac-band.com
mal som Vintage V 100 AFD a nemôžem na ňu povedať jediné krivé slovo 
-
arcilucifer
Tady souhlasím teda s CID, že to zas taková hitparáda není. Zpracováním je epiphone i jayturser na tom lépe.
Ale asi máme každý jinou představu o slušném zpracování
Ale asi máme každý jinou představu o slušném zpracování
to tele je teda hustarna
nas basak ma od vintage ten "monterey" strat s revezrni hlavou, zpracovani mi prijde umerny levnymu segmentu (zadnej vylozenej pruser), ale zvukove je ta kytara uplne bozi ! nebal bych se rict, ze lepsi nez jeden z mych us stratu.
Tele o kterym jsem psal na prvni strance threadu mam uz sest let. Naprosto v pohode kytara. Jednou jsem ji seridil (dohmat, krk, oktavy) a od te doby jen menim struny. S hardware zadny problem, elektronika funguje, snimace jsou slusny. Levny Squiery (Bullet, Affinity) to zaslape do zeme, Classic Vibe uz je zpracovanim i zvukove o neco lepsi, ale zas se mi na nej hur hraje kvuli radiusu hmatniku.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Předevčírem jsem si čistě z rozmaru koupil Vintage v130, aniž bych od ní cokoliv očekával, jen se mi vždycky líbil ten tvar, tak jsem do ní šel dokud jde sehnat. Od tý doby jsem v depresi z toho, jak může hrát kytara za 7600. Nemám jí co vytknout. Neskutečný rokenrolový dělo. Držel jsem v ruce originál z Custom Shopu a až na nitro lak to tam prostě je.
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
Zhruba tahle ? : https://kytary.cz/vintage-v130crs/HN168 ... m=HN168730
Já se jenom směju. Proč by měla hrát líp stejná kytara, která je (údajně) v nitru a na hlavě logo Gibson?
https://www.youtube.com/watch?v=9jEwi3sbbe4
Já se jenom směju. Proč by měla hrát líp stejná kytara, která je (údajně) v nitru a na hlavě logo Gibson?
https://www.youtube.com/watch?v=9jEwi3sbbe4
Jojo, akorát bílou. Nepsal jsem, že hraje líp kytara v nitru ale že kdyby na týhle byl nitro lak a logo Gibson a já si šel pro originál, tak si jí koupim, protože nepoznám rozdíl. A to si troufám říct, že jsem docela vybíravej.
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.