Mesa Boogie Royal Atlantic RA-100

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Mesa Boogie Royal Atlantic RA-100

Příspěvek od Kinx »

ja ho zkousel s M/B 2x12 vertical V30 (pokud vim) a bylo to tak jak pisu. Az se ale naskytne moznost tak ho mozna jeste zkusim jednou :)

me prijde ze tam je par opravdu pouzitelnych pokroku vuci ctyrce (clean z loneastaru, mark I mod ktery sice neni uplne presny ale hraje suprove). Akorat posledni dobou slychavam ne moc dobre veci na nejnovejsi mesy co se tyce spolehlivosti.
lunchie

Příspěvek od lunchie »

ad spolehlivost - sel jsem do kramu, vidim tam mkV, tak ho zapnu a .... jen to chrcelo. Zkusli jsem poprepinat mody a nic, porad stejne chrceni - no nevim nevim. Kdyz jsem tam byl ted nedavno, tak uz ho ani nemaji zaplej v elektrice ... na zesik za $2.2+k me to prijde docela sila.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ja zas slysel o pripadu ze klukovi ktery si mark V koupil (tady v CR) odesly usmernovacky nebo neco okolo nich, proste to nefungovalo. A o takovem titan V12 zesaku na basu ani nemluve :)
xmarox

Příspěvek od xmarox »

"A o takovem titan V12 zesaku na basu ani nemluve :)"

Můžu potvrdit! :D

Hele mě hlavně zaujal výčet stylů včetně funky, blues atd a do toho aktivní snímače (81/89)? Možné řešení je pořádný dynamický jednokanál a třeba si k tomu pořídit za ušetřený prachy nějakého fajn strata nebo tele? Pokud teda ty styly necheš střídat během jednoho songu heh :) někdy low a high vstupy vyřeší veškeré problémy.

Jinak za mě Mark IV super volba, na bazaru momentálně hlava za 32k, komba bych se taky nebál, daj se sehnat šasi origo na shortheady bez problému a zbyde ti doma kombo s reprem a kdykoliv se toho budeš chtít zbavit nebo zaexperimentovat s reprákama - vždycky se bude hodit.

Jinak "nastavení" o kterém jsi tady psal, že je sci-fi, je docela pochopitelné...ale hledat někdy zvuk na starých mesách :D ...který tam je!!, tak to je někdy taky zážitek :D :D ale určitě příjemnější :)
tomvi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomvi »

Tak jen pro pořádek, píšu jak to dopadlo.

Doma mi v pracovně parkuje fungl nová Mark V s boxem M/B Recto - 2x12" (bohuzel jen kopie, ale zato s vymazlenym zvukem)
:-)

Vsem diky za tipy a pripominky!

Tomas
http://bandzone.cz/spiderx
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Výborná volba, gratulačka 8)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“