Ten Wohmy nápad zní docela dobře. Činely ať jsou pravý a ten zbytek by se mohl pořešit těma elektronickejma. Uvidíme, každopádně zvukovku asi vezmu tu Line6.
Díval jsem se ještě na kytary a tam je ta samá za 3770.
http://kytary.cz/line-6-pod-studio-ux2/HN104051/ Je tam teď ve slevě až do zítřka. Jestli není lepší si připlatit těch 800 nebo 900 a mít to nový i včetně všeho SW. Co myslíte?
EDIT: Ještě dotaz. Když bych do toho pak píchl kytaru/baskytaru, hrál a chtěl bych to rovnou do reprobeden, jakože asi chtít budu, abych slyšel co hraju

Můžu použít normálně ty 2x 6,3 mm výstupní jacky, že?
Je tam sice přímo jack na sluchátka, ale když zrovna budu chtít repro...
EDIT2: Volal jsem ještě do kytar ohledně té zvukovky, protože jsem si všiml, že ji tam mají zařazenou mezi vyložině kytarové věci. Zvukovka sama je dodávána s programem, který je něco na styl Guitar Rig. Umí to simulace různých kytarových a baskytarových aparátů, tak jsem si říkal, jestli u toho nebude nějaký problém s nahráváním bicích, když to pro to není určené. Člověk tam na telefonu mi řekl, že s tím nahrával kytary a basu a byl nadmíru spokojen, ovšem bicí nezkoušel. Co myslíte? Mohl by s tím být problém?