Zdravím,
prokopl jsem blánu na kicku a chci vyzkoušet asi novou. Teď jsem měl Remo Pinstripe. Chtěl bych určitě dvojvrstvou. Napadá mě Evans Emad 2 nebo Gmad a ještě legendární Aquarian Super kick 2. Rád bych slyšel vaše názory na tyto či podobné blány. Kdo je použává? Je s nimi spokojen? Co se mu na nich libí a naopak i nelíbí? Atd.. Děkuji
Basová blána
Pravidla fóra
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: Basová blána
Power Stroke 3 bass clear od REMO.,.. nebýt spokojená, měla bych už v hledáčku jinou. 
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Už dávno jsem přestal hledat... Používám na celé sadě PowerStroke 3, tedy i na kopáku. Možná se mnou nebude někdo souhlasit a já se ani nebudu divit. Výběr blan je totiž docela individuální záležitost. Má na to vliv
několik faktorů. Bicí souprava samotná, styl hráče a hlavně vkus hráče.
Jinak si myslím, že už to tu bylo tolikrát rozebíráno Monikou, Pehvem a dalšími, že stačilo jen trochu času a chuti si to tady pročíst.
několik faktorů. Bicí souprava samotná, styl hráče a hlavně vkus hráče.
Jinak si myslím, že už to tu bylo tolikrát rozebíráno Monikou, Pehvem a dalšími, že stačilo jen trochu času a chuti si to tady pročíst.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Bingo, Moniko, bylas rychlejší 
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
a spousta No name...
a spousta No name...
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
JO rychlá to já jsem....právě jsem přijela ze zkoušky... sjížděli jsme celkem rychlé metalové pecky a tak mi ta rychlost ještě pár desítek minut po hraní "drží" v tělezzbar píše:Bingo, Moniko, bylas rychlejší
Jinak ale to co píšeš bych asi tak nějak k tomuto tématu napsala taky. (Jen ty Power Stroke 3 nepoužívám jinde než na kopáku... ale to je individuální, jak správně píšeš..)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))