Tak já jsem spokonejej,co se týče zvuku tak jsem byl úplně nahoře na balkonech témeř naproti podiu(bohužel atmosféra z lidí okolo nahovno,takže pro příště neváhat a kupovat rovnou lístky k podiu),nevim byl to pro mě první koncert takovýho formátu takže nemůžu porovnat s nějakym jinym zvukem,ale bubny,zpěv byly dobrý,kytary byli taky dobře čitelný,ale trochu nabasovaný takže jsem basovou kytaru u Whitesnake neslyšel.Pak mě neskutečně točili kameramani,Douga tam osvítí skoro všechno světlo,je sám uprostřed podia podia a oni tam celou dobu snímaj rytmickou kytaru s basákem jak si tam "drnakjí" zádama opřenýma o sebe(pak už to naštěstí pochopily).Forevermore byla naživo neskutečná pecka a pokuď se Coverdale nepokoušel o "chraplák"(taky vám připadal tak strašnej,nebo to bylo zvukem tam u nás v zadu?) tak super výkon,jenom ty sola v souboji kytar,naprosto nemelodický,prostě honění hmatníku(druhej kytarista ho měl mnohem záživnější),ale přesto tuhle show naprosto ukradli kytaristi který Coverdale zastínili.A Jidášum nevim co dodat,opět jak bubny,tak kytary a zpěv taky pekně čitelný(ikdyž zvuk akustiky v Diamond and Rust nebyl úplně libovej a i zpěv se ztrácel),novej kytarista se vůbec nenechal zahanbit a sola si dával skvělým stylem,Tipton samožřejmě precizní a solo v Painkillerovi je prostě zabijácký,a Halford,to snad ani neni člověk,fakt jsme byl 80% času v úžasů z toho jak to zpíval(ikdyž jak jsme očekával Painkiller byl na něj moc,ale tim "growlingem" mě pobavil a nakonci jak se naplno pustil do ječáku

).Takže jedinný co mě štvalo bylo to místo kde jsme byl,protože ve předu dole bych si to užil víc,a pak to že jsme přišel o Living after midnight,protože jsme už šli na metro.Ale fakt doufam že ikdyž je to Iptaf turné,tak se k nám s novou deskou Jidášové zase kouknou,ode mě už mají jístej lístek k podiu