Tak trochu blbý dotaz .. Co to jsou za kabely ?

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
jailon

Tak trochu blbý dotaz .. Co to jsou za kabely ?

Příspěvek od jailon »

Čau, (předem pardon ža ten název :D ) vím že dnes už většina muiknatů ma bezdráty, ale co ti kteří mají jen kábly ? Viděl jsem už mnoho koncertů (na youtube) mnoha umělců a někteří měli normál. kábl a udivolo mě např. tu http://www.youtube.com/watch?v=QGJ_jd7V ... re=related (2:11 Jason White) že ten kabel se jim nijak nekroutí a je naprosto rovný ... nevíte co je za kabel na videu ?
"Synku, při kažké sportovní akci není důležité jestli vyhraješ nebo prohraješ, ale jak moc se opiješ." :D
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak trochu blbý dotaz .. Co to jsou za kabely ?

Příspěvek od Bummer »

To je pravděpodobně úplně obyčejný kabel, který si jeho majitel umí po koncertě kvalitně smotat. Pravda je, že některé kabely jsou na to kroucení méně náchylné, ale i tak je správně skladování kabelu alfou a omegou obrany proti gordickým uzlům.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Taky si myslím. Prostě měkký a těžký kabel (tedy žádná tenká setová tkanička s pláštěm ze stejného PVC jako pouzdra konektorů), o který se člověk dobře stará.
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Potvrdím jen to co píšete a dodám, že mi nepřišlo, že by se moc po tom podiu promenádoval, takže ani neměl kdy ten kabel zasukovat. Mrkněte třeba na vide pana Vaie, tam mu kabel co chvilka musí někdo stahovat a upravovat, ale dokrčenej ho taky nemá.
jailon

Příspěvek od jailon »

Vím že už chi po vás moct ... ale nevíte co je to zančka kabelu ?
"Synku, při kažké sportovní akci není důležité jestli vyhraješ nebo prohraješ, ale jak moc se opiješ." :D
JohnyWM

Příspěvek od JohnyWM »

Monster cably jsou hodně "tuhé" ale samozřejmě spousta dalších značek, vlastně většina pořádných kabelů, když se o ně umíš starat... :wink:
Moleek

Příspěvek od Moleek »

jailon píše:Vím že už chi po vás moct ... ale nevíte co je to zančka kabelu ?
Vzhledem k tomu, že je to profesionál, tak to bude něco na špičce za několik tisíc.
Možná právě ten Monster
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Já jsem teda nějak moc nehledal, ale mezi řádky jsem vyčetl Mogami, což jsou opravdu drahé a kvalitní kabely.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“