Zdravotní problem...
Pravidla fóra
- Alexi_Laiho
ted sem byl na hodině kytary.. a učitel mi řikal.. co je pro mně přednější , jestli kytara za 20k nebo zdraví... nerad bych jí prodával , kor když jí mam měsíc a sem s ni spokojenej... ale zas abych měl v píči záda na celej život to taky nechci , už ted mě bolej.. je to na.. 
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
- Alexi_Laiho
- Alexi_Laiho
a já na to seru, nic prodávat nebudu ,mam tu kytaru rád a přizpůsobim se já , prsty už začínam pomalu cejtit , už aspon trochu poznam že držim strunu, ale záda mě bolej docela dost... začnu chodit cvičit, naučim se plavat a snad to bude ok.. 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Plavani doporucuju vsem, at uz jako rehabilitacni cviceni nebo jako sport na udrzeni kondicky ;]
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Alexi_Laiho
no,... řikam , naučim se plavat,a budu choditWohma píše:Plavani doporucuju vsem, at uz jako rehabilitacni cviceni nebo jako sport na udrzeni kondicky ;]
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Fuj, to jsem si oddychl,
už jsem se bál, že ten prevít zánět šlach skolil dalšího muzikanta. Jinak varování všem, které by začaly od hraní pálit předloktí, okamžitě přestat hrát!!! Aspoň týden
Furt lepší, než pak nehrát skoro rok. Nejhorší na tom je, že z toho pak jsou následky
Ty šlachy se nikdy nedaj do pořádku úplně a nikdy nedosáhnete takové techniky a rychlost, jako kdyby jste si zánět nikdy neprodělali. Co vím, nejvíce jsou postiženi bubeníci a basáci...
Takže to máme skříplej nerv v předloktí, záda a zánět šlach, víte někdo o nějakých dalších zdrav. potížích, které by nám mohly kazit radost z hraní
Takže to máme skříplej nerv v předloktí, záda a zánět šlach, víte někdo o nějakých dalších zdrav. potížích, které by nám mohly kazit radost z hraní
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Můk učitel si takhle odvařil ruku na 10 let. .Stanley píše:Fuj, to jsem si oddychl,už jsem se bál, že ten prevít zánět šlach skolil dalšího muzikanta. Jinak varování všem, které by začaly od hraní pálit předloktí, okamžitě přestat hrát!!! Aspoň týden
Furt lepší, než pak nehrát skoro rok. Nejhorší na tom je, že z toho pak jsou následky
Ty šlachy se nikdy nedaj do pořádku úplně a nikdy nedosáhnete takové techniky a rychlost, jako kdyby jste si zánět nikdy neprodělali. Co vím, nejvíce jsou postiženi bubeníci a basáci...
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Tak tuhle situaci ti nezávidím
já zase hraju s trvale deformovaným zápěstím kvůli ošklivé zlomenině levačky, na první pohled to vypadá normálně, na druhý zjistíš, že nenaklopim ruku tolik kolik normální zdravý člověk
dá se skousnout všechno, to tvoje se vyléčit dá, jen to nechce podcenit a opravdu to léčit... jinak injekce... fuj
plavání ještě víc fuj u toho se musí člověk hejbat
no držím palce, bude to dobrý 
A jinak tu LP neprodávej
těžko seženeš tak dobrej nástroj... jak říká Dany, co neváží, to nehraje
A jinak tu LP neprodávej
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Mě taky bolí ruka jakoby předloktí šlachy myslíte že má cenu jít k doktorovi,nebo v klidu počkat,že to přejde..???Je to taková souvislá bolest,nepřestává(dofám že jen zatím) a ani nijak neutočí. . .prostě to pořád bolí už asi hodinu,neříkám,že nějak moc ale není to zrovna nejpříjemnější

Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .

- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Zánět si můžeš uhnat nadměrným cvičením, když jdeš pořád přes bolest. Asi to je jen namoženýMetallistic píše:Mě taky bolí ruka jakoby předloktí šlachy myslíte že má cenu jít k doktorovi,nebo v klidu počkat,že to přejde..???Je to taková souvislá bolest,nepřestává(dofám že jen zatím) a ani nijak neutočí. . .prostě to pořád bolí už asi hodinu,neříkám,že nějak moc ale není to zrovna nejpříjemnější![]()
![]()
Basuju: Jackson C20
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
v so hrajem a me zacalo bolet pravy zapesti jak cert, udelal se mi tam nejaky galngliom pry od nadmerne namahy.. no.. aspon budu pri hrani delat na lidi poradny xichty
nicmene musi to ven takze si par dni nezahraju.. su teda zvedavej
tu pravacku mam fakt skvelou-jizva jak k***a od brusle, polatany slachy, nerv v hajzlu takze musim porad kontrolovat jesi mi prstenicek a malicek nedrnci o struny
jo, tak uz sem se vybrecel a vecer du hoblovat
ale co se tyce leve ruky a zapesti.. myslim ze je to hlavne dost o tom jak vysoko/nizko mate kytaru.. bacha na to .. muze to byt asi fakt dlouhodobej pruser
ale co se tyce leve ruky a zapesti.. myslim ze je to hlavne dost o tom jak vysoko/nizko mate kytaru.. bacha na to .. muze to byt asi fakt dlouhodobej pruser
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Můj si takhle zničil pazouru, že více méně nemůže profesionálně hrát, protože s koncertama je na tom dost mizerně. Čas od času jo, ale žádný delší šnůry, protože by se mu to mohlo obnovit...Metallistic píše:Můk učitel si takhle odvařil ruku na 10 let. .Stanley píše:Fuj, to jsem si oddychl,už jsem se bál, že ten prevít zánět šlach skolil dalšího muzikanta. Jinak varování všem, které by začaly od hraní pálit předloktí, okamžitě přestat hrát!!! Aspoň týden
Takže to máme skříplej nerv v předloktí, záda a zánět šlach, víte někdo o nějakých dalších zdrav. potížích, které by nám mohly kazit radost z hraníNebo mi to aspoň tvrdí,že to dlouho trvalo,než se z toho dostal
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Mě už tak 3 měsíce často bolí na hrudníku u srdce a cítím tam takový tlak a mám pocit že je to nějak z kytary nvm jak ale nejspíš nějak zkrácené mezižeberní svaly nebo něco od páteře co mi švihá až na hrudník mám totiž slabší skoliozu a jedno rameno mám o něco výš než druhé ale když o tom nevíte nevšimnete si toho ikdyž je to tak cenťák
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- Alexi_Laiho
jak radili kluci mně, padej k lekaři!
ehh ted nějak doma cvičim ,a přemejšlim že přestanu hrát na kytaru , páč je to fakt peeeklo ,no co ,aspon budu mít svaly
ehh ted nějak doma cvičim ,a přemejšlim že přestanu hrát na kytaru , páč je to fakt peeeklo ,no co ,aspon budu mít svaly
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
h***a, hobluj, dival sem se na vas na youtube, je to dobry, trosku zrychlit, pritvrdit. .Alexi_Laiho píše:jak radili kluci mně, padej k lekaři!