Wow,moc hezký,nemáš tab aspoň na něco podobnýho? Bych se todlek rád naučil hrát Já ti to můžu odposlouchat,ale dost blbě když to nedovedu zahrát, holt mám taký uši,jaký ruce :/
Eeee tj fofr, je to od e a pak na H C H A H..ale je to moc fofr na mě No a pak to podobný tam hloub viď...eee to nemuže člověk v životě zahrát na 1 kytaru
Mě to přijde jako generickej metal. Chytneš power akord podle svého uvážení a střídáš tlumený a netlumený údery do strun (tlumíš pravou). Sem tam přehodíš akord.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
jak to dělá, že mu ta kytara tak fajně kvičí, když já vytahuju struny tak to řve falešně jakobych tahal osla ze ocas, btw: to je jeho nej solo
kytara:ESP-LTD MH1000 STB kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck hlava: Orange Dark Terror 15W box: 2X Krank Rev Jr 1x12 kapela:http://scarlettavenue.eu
I kdyz je tohle solo hrany na epinu (je to asi nejaky promo), tak stejne zakk urco pouziva klasicky svyho marshalla nakopnutyho jeho overdrivem + dalsima jeho effectama (MXR stereo chorus, Van Halen krabka), takze se nediv pokud tvuj zvuk suxx;)
Jackson DXMG, VOX AD100VTH + VOX 412BK, Dunlop CryBaby Classic
Ujio píše:I kdyz je tohle solo hrany na epinu (je to asi nejaky promo), tak stejne zakk urco pouziva klasicky svyho marshalla nakopnutyho jeho overdrivem + dalsima jeho effectama (MXR stereo chorus, Van Halen krabka), takze se nediv pokud tvuj zvuk suxx;)
Ujio píše:I kdyz je tohle solo hrany na epinu (je to asi nejaky promo), tak stejne zakk urco pouziva klasicky svyho marshalla nakopnutyho jeho overdrivem + dalsima jeho effectama (MXR stereo chorus, Van Halen krabka), takze se nediv pokud tvuj zvuk suxx;)
Proč myslíš, že je to Epiphone?
Přesně tak proč myslíš..???Já mám totiž pocit,že je to Gibson,ale je možný že je to Epik
Dark Axel píše:hraje na Gibson, ale ty kytary se vyrábějí jak Gibson, tak Epi
JJ jasné. . .Prostě klasická signatura u Epiku;-)