Posouzení kytary v Č. Budějovicích

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
VojtaJ

Posouzení kytary v Č. Budějovicích

Příspěvek od VojtaJ »

Dobrý den
Včera mi dorazil domů LAG 4S300D, objednaný přes net. Hraje dobře, na pohled je taky v pořádku, ale přesto bych chtěl poprosit:
Není tady na foru někdo z Č. Budějovic nebo blízkého okolí, kdo by mi mohl kytaru pořádně prohlédnout a přezkoušet? Mám 14 dní na případné vrácení. Jsem ochoten za pomoc zaplatit, samozřejmě včetně výdajů za dopravu, nebo bych někam přijel sám.
Pokud by byl někdo ochoten mi pomoci, můj mail je: Vojta-Jakl@seznam.cz, popřípadě mobil: 604189246.
Předem díky.
LAG 4S300D - Můj cedrovej miláček. Nejkrásnější kytarka, jakou znám a k tomu suprovej zvouček :-))
HOHNER HW350 - Překližková na tahání, ale hraje docela slušně.
macantini

Re: Posouzení kytary v Č. Budějovicích

Příspěvek od macantini »

Pokud jsi si koupil nástroj v této cenové relaci bez toho,aniž by jsi si na něj zahrál,tak nejsi muzikant a nevím v čem chceš poradit.Když vezmeš v krámě do rukou tři Lagy,tak každý hraje jinak.Ty si koupíš kytaru přes net a chceš vědět,jestli jsi neudělal chybu.Nerozumím,nechápu kam ten svět spěje...
Furch S 23 SF
Furch OM 33 SR
Furch Yellow Plus CP 9 strings
Taylor Baby BT 1
Hughes and Kettner era 1
džetro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od džetro »

Zas bych to neviděl tak zle, vzledem k tomu co je v českých prodejnách za výběr to asi dělá hodně lidí, taky jsem nakoupil kyaru od thomanna a rezofoniku z ebay. Ale je to o štěstí.
Jestli se ti na toho Lag hraje dobře, jsi spokojený se zvukem a nenašel nic co by ti vadilo tak to neřeš a nech si ji. :D
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

macantini píše:Pokud jsi si koupil nástroj v této cenové relaci bez toho,aniž by jsi si na něj zahrál,tak nejsi muzikant a nevím v čem chceš poradit.Když vezmeš v krámě do rukou tři Lagy,tak každý hraje jinak.Ty si koupíš kytaru přes net a chceš vědět,jestli jsi neudělal chybu.Nerozumím,nechápu kam ten svět spěje...
Kurec, docela extremni vyjadreni, nedelal bych ze somara velblouda, jestli je ta kytara v pohode tak neni problem..
VojtaJ

Příspěvek od VojtaJ »

macantini píše:Pokud jsi si koupil nástroj v této cenové relaci bez toho,aniž by jsi si na něj zahrál,tak nejsi muzikant a nevím v čem chceš poradit.Když vezmeš v krámě do rukou tři Lagy,tak každý hraje jinak.Ty si koupíš kytaru přes net a chceš vědět,jestli jsi neudělal chybu.Nerozumím,nechápu kam ten svět spěje...
Hele, trochu se při tom posuzování prosím mírni a vysvětli mi, jak jsem si měl tu kytaru vyzkoušet, když jediná prodejna, kde jí vůbec ještě měli, je ode mne přes celou republiku. Od toho je při koupi přes net možnost vrácení zboží do 14 dnů. Proto se ptám, jestli by mi někdo neposoudil, jestli je kytara v pořádku (mě zatím připadá, že ano - hraje v pohodě, zvukově se mi líbí a zpracování vypadá taky v pořádku). Ujišťuji tě, že kdybych si mohl vyzkoušet dva tři stejné LAGy 4S300D, tak bych to udělal a vybral bych si ten, který by byl podle mne nejlepší, ale to dost dobře možné nebylo. Tak se hned neunáhluj.
Tuhle kytaru jsem si zamiloval hned, jak jsem si jí někdy před rokem a něco poprvé vyzkoušel. Bohužel, nebyly tehdy prachy. Jsou až teď a já jsem moc rád, že se mo podařilo mojí vysněnou krásku ještě sehnat, protože tahle řada se už nedělá a novější jsou jak vzhledem, tak kvalitou horší. Jen nejsem na tolik zkušený, abych poznal, jestli je ta moje úplně ve 100% stavu, tak hledám pomoc. Je na tom něco špatného? A po pravdě, chtěl bych vidět obchod, kde vůbec kdy měli na srovnání více těchto kytar. U nás mají slušný výběr, ale tuhle tam měli už tenkrát jen jednu.
LAG 4S300D - Můj cedrovej miláček. Nejkrásnější kytarka, jakou znám a k tomu suprovej zvouček :-))
HOHNER HW350 - Překližková na tahání, ale hraje docela slušně.
juxxx

Příspěvek od juxxx »

Vojta píše:
já jsem moc rád, že se mi podařilo mojí vysněnou krásku ještě sehnat, protože tahle řada se už nedělá a novější jsou jak vzhledem, tak kvalitou horší.
Osobne mi to nie je jasné, či sa vyrábajú alebo nie na stránkach výrobcu už v ponuke tato séria (4 Seasons) nie je ale na Austrálskych stránkach ju majú stále v ponuke http://www.lagguitars.com.au/2010/products.html
Takamine TC135SC, Ibanez AVN6-DTS Artwood Vintage + Fishman Matrix Infinity Narrow PRO-MAN, Phil Jones Bass AG 100 CUB, Phil Jones Bass BI 12,TC Electronic Arena Reverb, Rode M3.
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“