Proč furt stavíš samé dvouhumuckerové expy a véčka ?Mastr píše:Sotva jsem odmaturoval a dostavěl bílé Včko, už se mi zas honí hlavou další prasárny
Co na to říkáte?
Jo a s tou maturou gratuluju a závidím
Proč furt stavíš samé dvouhumuckerové expy a véčka ?Mastr píše:Sotva jsem odmaturoval a dostavěl bílé Včko, už se mi zas honí hlavou další prasárny
Co na to říkáte?
Tak on je zřejmě metlák,který se bez humbuckerů neobejdeworo90-1 píše:Hele on má recht - nemáš těch hranatostí už dost?Možná je čas na vlastní návrh, a třeba na něco kulatějšího, možná dokonce dutého, případně se singly
Je spousta kytar, které se dají postavit doma, co třeba něco jako Kay Thin Twin nebo duté kytary ze série Harmony Stratotone?
Ale ne, je tvoje věc co si postavíš. Jinak i já gratuluji k maturitě; takhle jen průhledně přelakované dýhované nebo s topem to véčko nevypadá vůbec špatně
Mastr píše:Sotva jsem odmaturoval a dostavěl bílé Včko, už se mi zas honí hlavou další prasárny
Co na to říkáte?
Mastr píše:Tak tak. Snaž se s tou mahagonovou fošnou
. Už jsem si konečně sehnal pořádnou frézku s ložiskem, takže jakmile dostanu pod ruce desku, rozjedu to
. Ještě k tomu se mi zadařilo jelikož jsem na ebayi narazil na makasarovou dýhu s nádhernou kresbou a rozměrově mi to vyjde přesně na tělo (bookmatched). Je neuvěřitelně podobná té z toho mého nákresu, už ji jen stačí vyhrát :
woro sklamu tě - půl hodiny sem si s tím hrál ve fotokrámu ale nic pěknýho ani ergonomickýho se mi stvořit nepodařiloworo90-1 píše:Určitě s pickguardem, chtěl bych tomu dát ten technický vzhled počátku šedesátých let - přiznané šrouby, chromované nebo nerezové panely, obyčejné přepínače. Jen si přád lámu hlavu, jak tam tu trojici přepínačů a dvě zapuštěná kolečka na plechu vmáčknout, aby to bylo hezky po ruce a trochu to ladilo s tím tvarem. Ovládací prvky Jaguaru jsou řešené tak, aby bylo možné si před hraním nastavit dva téměř jakékoli zvuky a pak to při hraní jen přepnout - to je právě výhoda dvouobvodové kytary. Při hraní používáš jen jeden přepínač, případně si na ještě ostřejší zvuk zapneš strangle.
woro90-1 píše:Myslíte že elektrická mandolína je homemade kytara nebo mám založit nové vlákno?
a mandolina není minikytara, tak že se přimlouvám za nové vláknoŽe KOCOUR není pes, že včera není dnes,
že beebop není swing a louka není les,
to každý zná, to každý ví.