VHT Special 6 chrastí

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Pompo

VHT Special 6 chrastí

Příspěvek od Pompo »

Zdravíčko páni kytaristi! Pořídil jsem si VHT Special 6 a trápí mě jedna věc: při vyšších hlasitostech v kombu něco chrastí, nebo spíš tak plechově drnčí. Při poklepu na lampy z reproduktoru nic neslyším, zkoušel jsem dotahovat vše, co se nachází v prostoru ozvučnice-repro, lampy a trafa(btw na některé šrouby se tam fakt nedá dostat, leda bych vyndal zesilovač), ale chrastí to pořád. Má otázka zní: jak velká je pravděpodobnost, že to je něčím jiným než vadnou lampou? Moc se mi totiž nechce ho reklamovat a být zase bez komba, raději bych jen sám vyměnil lampy...
Squier Standard stratocaster (neck: SD SSL-2, middle: Fender HOT Alnico III, bridge: R.M. Bridge), ZOOM Power Drive, VHT Special 6
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: VHT Special 6 chrastí

Příspěvek od Bummer »

Inu už jsem slyšel o chrastících lampách, chrastících pružinkách, co lampy drží i o chrastících reproduktorech.

Chvilka hledání na Googlu napovídá, že by to nemusel být až takový průser:
http://www.mylespaul.com/forums/squawk- ... ost2358793
Take off the pre-amp tube cover - it rattles and makes a metalic sound that took me a while to pin down where it was coming from. You can always put it back on for travelling and take it off for the gig.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Pompo

Re: VHT Special 6 chrastí

Příspěvek od Pompo »

u mě to ale bude něčím jiným, chrastí to úplně stejně i když je ten kryt z preampové flašky sundaný :(
Squier Standard stratocaster (neck: SD SSL-2, middle: Fender HOT Alnico III, bridge: R.M. Bridge), ZOOM Power Drive, VHT Special 6
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“