BareKnuckle Pickups

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Re: BareKnuckle Pickups

Příspěvek od bubucci »

NB je snímač s hodně silným výstupem, co chceš hrát ?
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

negativecreep píše:ještě mě napadl nailbomb , co myslíte mohl by si sednout se stratem?
Se stratem pujde...Teda pokud ho nemas z mahagonu,coz s nemyslim :) ...Nema moc stredu a tak si sedi s kytarama ze svetlyho dreva....S mym Viperem coz je fakt kousek mahagonu si vubec nerozumel...Bejt tam javorovej top nebo krk a nebo ebenovej hmatnik asi by to bylo lepsi...

LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

negativecreep píše:Nezkoušel jste někdo Black dog ? Přemejšlím, že ho dám do strata ke kobylce (pokud nevyzkouším hot rails od duncanu. Na kopii strata jsem měl humbucker a bojím se, že ten humbucker o velikosti singlu bude mít jinej chrakter).A ještě dotaz, bude klasickej humbucker při rozepnutí u krku hrát podobně jako singel coil? Nebo prosím o doporučení jiného snímače do strata, BareKnuckle se mě zamlouvaj, a z těch ukázek mě příjdou zvukově podobný, největší rozdíl bude asi v pocitu u hraní taky předpokládám
Ten me taky dost zajima protoze na to ze ma vintage vystup 9-10Kohm slusne sype jak cisty zvuky,klasik rock tak i high gain...Ma hodne stredu a doporucujou ho jak na baritone kytary tak na 7my....K tomu humbuckeru velikosti singlu,nemej strach..Slysel jsem od Duncana JB v singlu a hralo to stejne jak 2civkovej...Rozepnutej HB zni jako singl..Dokonce si muzes zvolit kterou pulku chces pouzit....Z ukazek na BKP strankach toho moc nevystudujes,je to jak rikas o pocitu a u toho co slysis u bedny...Neskutecny... :twisted:

LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
negativecreep

Příspěvek od negativecreep »

No právě že hraju na strata skoro až metal (něco mezi metalem a punkem, třeba Melvins je moje oblíbená kapela ,takže vítr vane tímhle směrem) ,a strat mám proto,že si rád brnknu i nějaký to blues a různý Hendrixárny na singel coil. Právě že nevím s těma snímačema, do týhle doby jsem hrál na staga s RM pickup F1. A teď jsem si koupil na bazaru Fender standard a zvažuju jestli od Duncanu hotrails (nemusel bych měnit pickguard), a nebo BKP, protože vypadají zajímavě
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

Tak aftermath dorazil...Mel jsem trochu obavy jak to bude hrat a abych se nesekl jako s tim nailbombem ale splnil moje ocekavani...Hodne pevny basy,mraky stredu,pekny balzamovy vejsky...Tim stredovym chunkem ma neco do EMG 81...Je citelnej v kazdy poloze a pravda je jak upozornujou na BKP foru neodpusti zadnou chybu....Tady je foto....

Obrázek

Obrázek

bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Padáda!
Jenom tady doplním zajímavou prezentačku.

2:40 ukazuje dynamiku snímače, amazing
Smile

Příspěvek od Smile »

hm, asi nemate nejaky zkusenosti s BKP singlama co? :-D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Querian
Bandzone: bandzone.cz/froginfog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Querian »

Přidám sem svůj dotaz. Mám ESP LTD 401 vf, je to LP dřevo je supr, ale chybí tomu šťáva. Hraju hard-rock, crossover a chtěl bych vyměnit snímače (Seymour Duncan JB (B) / '59 (N) ) za nějaké živější. Doporučíte mi nějaké do mahagonového těla na tendle zvuk? :)
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

Querian píše:Přidám sem svůj dotaz. Mám ESP LTD 401 vf, je to LP dřevo je supr, ale chybí tomu šťáva. Hraju hard-rock, crossover a chtěl bych vyměnit snímače (Seymour Duncan JB (B) / '59 (N) ) za nějaké živější. Doporučíte mi nějaké do mahagonového těla na tendle zvuk? :)
Jde o to jestli alnico treba jako Rebel Yell kterej prirovnavaj k lepsimu 498T nebo Holy Diver kterej je neco na bazi SH-4 ale je vrelejsi a neni tak dutej...Nebo keramika jako treba Cold Sweat kterej doporucujou primo pro les pauly a vubec pro mahagon a ten je na bazi SH-5 Custom.Ma husty spodky,akorat stredu a nema tak rezavy vejsky jak custom...Ma eq stejne jako Miracle Man kterej je maso ale furt zni vic "organic" a hraje slusne i na cistej zvuk coz MM uz moc ne.....Vubec bych se ho nebal....
jednoduse receno:
Cold Sweat-John Sykes....alt. Superdistortion,SH-5,Dirty Fingers...
Miracle Man-Zakk Wylde....alt. EMG 81-85
Holy Diver-Jerry Cantrell....alt. SH-4,498T

bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

wolf píše: Cold Sweat-John Sykes....alt. Superdistortion,SH-5,Dirty Fingers...
+1

Mám HolyDivera v mahagonu a sedí si to perfektně, hraju hard/modern rock, ale i funk rock. Právě ta organičnost je něco, čím se BKP liší od většiny snímačů. Je třeba rozčeřit zatuchlé vody DM, SD a EMG :D :D :D
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

bubucci píše:Padáda!
Jenom tady doplním zajímavou prezentačku.

2:40 ukazuje dynamiku snímače, amazing
Nádhera!
Querian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Querian »

wolf píše:
Querian píše:Přidám sem svůj dotaz. Mám ESP LTD 401 vf, je to LP dřevo je supr, ale chybí tomu šťáva. Hraju hard-rock, crossover a chtěl bych vyměnit snímače (Seymour Duncan JB (B) / '59 (N) ) za nějaké živější. Doporučíte mi nějaké do mahagonového těla na tendle zvuk? :)
Jde o to jestli alnico treba jako Rebel Yell kterej prirovnavaj k lepsimu 498T nebo Holy Diver kterej je neco na bazi SH-4 ale je vrelejsi a neni tak dutej...Nebo keramika jako treba Cold Sweat kterej doporucujou primo pro les pauly a vubec pro mahagon a ten je na bazi SH-5 Custom.Ma husty spodky,akorat stredu a nema tak rezavy vejsky jak custom...Ma eq stejne jako Miracle Man kterej je maso ale furt zni vic "organic" a hraje slusne i na cistej zvuk coz MM uz moc ne.....Vubec bych se ho nebal....
jednoduse receno:
Cold Sweat-John Sykes....alt. Superdistortion,SH-5,Dirty Fingers...
Právě potřebuju živější zvuk, ty SD mi nesedí. Teď váhám, jestli jít do DiMarzio:

http://www.dimarzio.com/pickups/humbuckers/air-norton
a
http://www.dimarzio.com/pickups/humbuck ... /tone-zone

nebo právě BKP :)
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Pokud chceš investovat o něco víc než za DM, tak je minimálně zkus, protože prodat je nebude problém. Pokud to nemáš daleko ke Zlínu, klidně se stav :wink:
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

Querian píše:
wolf píše:
Querian píše: Právě potřebuju živější zvuk, ty SD mi nesedí. Teď váhám, jestli jít do DiMarzio:

http://www.dimarzio.com/pickups/humbuckers/air-norton
a
http://www.dimarzio.com/pickups/humbuck ... /tone-zone

nebo právě BKP :)
Co hrajes stylove krom hard rocku?Crossover je sakra sirokej pojem...Popiš zvuk oblibeneho kytaristy nebo kapely ktery by ses chtel priblizit...Napis co mas za aparat,protoze jestli mas Line6 spider nebo jinej SS modeling tak je to jedno protoze nejakej extra rozdil v tom neuslisis..

Querian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Querian »

to wolf: snažím se být svůj nikoho nenapodovat a mít osobitý zvuk, mám ENGLa Screamera... hraju sólovou kytaru v této kapele - http://bandzone.cz/froginfog
Neříkám že jsem parádní hráč ale snažím se mít svůj sound. Tydle nahrávky byly eště na Marshall DSL ale stejná kytara a ty SD mi příjdou už málo živý.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Ale co je to pro tebe "živé"?
Querian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Querian »

To je těžká otázka, jednoduše už mi ty SD neznění. Možná je mám moc oposlouchané, ale ať si s aparátem hraju jak chci ty snímače "už to není vončo". Těžko se to vysvětluje, snad mi porozumíte :)
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

Querian píše:To je těžká otázka, jednoduše už mi ty SD neznění. Možná je mám moc oposlouchané, ale ať si s aparátem hraju jak chci ty snímače "už to není vončo". Těžko se to vysvětluje, snad mi porozumíte :)
Hmm...Koukal jsm na vas bandzone a drzel bych se alnica...Holy Diver by mohl prinyst trochu zivota do tvyho LP ale jestli mas rad tucny agresivni stredy tak bych mozna zkusil Black Dog...Nema tak silnej vystup jako HD ale je mirne previnutej a nekde jsem cetl ze ho davaj lidi do Gibsonu jako nahradu za Burstbuckery...http://www.bareknucklepickups.co.uk/mai ... =black_dog

Querian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Querian »

Paráda paráda, musím to zfinalizovat a pak dám vědět :)
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Další BPK přírustek do rodiny. Od Wolfa jsem vzal Aftermath a on prozměnu osadil Miracle Man. Co se dá o AM napsat, na první poslech zní jako aktiv, ale dynamika a jiskra ve výškách pořád zůstanou jako u pasivu. Není až tak silný, jako jiné higain snímače, ale to mu právě dodává tu konkrétnost při kilech a vcelku dost komprimuje, takže i jednotlivým tónům dodá na mohutnosti. Když jsem psal o hodně středech u HolyDivera, tak Aftermath tomu dodává nový rozměr, jsou ale položeny níž. Osazený ho mám v mahagovém RG.

Recenze v Total Guitar
Přílohy
TotalGuitar
TotalGuitar
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“