vytopený multiefekt
Pravidla fóra
vytopený multiefekt
Ahoj mam problém nevím jestli tady podobne tema uz nahodou neni ale nak sem ho nemohl najit tak zakladam nove. Vcera jsem nechal otevrene okno a naprselo mi do multiefektu kdyz sem ho chtel zapnout tak se celej rosvitil ale to je vsecko. Tak mam otazku da se stim este neco delat naka oprava nebo tak nebo ho muzu rovnou vyhodit? multiefekt je to Digitech Rp250
BaCH sg ----> Digitech Rp250 ------> Stagg 20GA R
Re: vytopený multiefekt
Je v záruce?
Jestli jo, má někde nějaké pečeti, nebo podobné vychytávky? Pokud bys odstranil všechny známky toho zatopení (tudíž asi rozdělat, nechat usušit, pokud je někde koroze, tak očistit,) možná bys uhrál reklamaci. Jinak pokud nebude nikde něco, co by "praštilo do očí", tak se pravděpodobně zkratem zničila/y součástka/y.
Jen mimochodem, tys to zapínal bez nějakého vysušení, jenom tak?
Jestli jo, má někde nějaké pečeti, nebo podobné vychytávky? Pokud bys odstranil všechny známky toho zatopení (tudíž asi rozdělat, nechat usušit, pokud je někde koroze, tak očistit,) možná bys uhrál reklamaci. Jinak pokud nebude nikde něco, co by "praštilo do očí", tak se pravděpodobně zkratem zničila/y součástka/y.
Jen mimochodem, tys to zapínal bez nějakého vysušení, jenom tak?
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
V zaruce neni kupoval sem ho pres bazar jako par let jetej. No zapnul sem ho on bliknul az potom sem si vsim ze je mokrej. pak sem ho rozdelal a snazil sem se ho vysusit bouzel se mi nepovedlo rozmontovat ho kompletne tam kde je usb sem se ho snazil odsroubovat ale oddelal sem si krizek takze to nejde uvidim no zkusim ho zejtra ale myslim si ze je snim konec tak jestli se vubec vyplati naka oprava a zda je vubec mozna
- citizen.one
oprava se nevyplati, ledaze bys mel nekoho kdo tomu hovi a udelal to zdarma, nicmene ono u tehle zarizeni se muze pokazit tisic veci a vetsinou je bida to vubec najit, takze bud to bude nejaka blbost, ktera pujde opravit raz dva, nebo naopak to nepujde vubec...
To jsem si bouzel myslel no holt neda se nic delat nastesti sem ted zacal makat tak budou prachy takze nezustanu dlouho bez niceho docela me zaujal ten Vox na bazaru i kdyz si nejsem moc jistej jestli by spis nebylo lepsi si usetrit na poradny kombo
- SynysterGate$
To je blbý nápad, zapínat mokrou elektroniku. Měl jsi ho dát vysušit a pak zapnout.
..::Schecter Synyster Custom + Fernandes Monterey Deluxe + ESP LTD 200QM + IBANEZ AEG 8E::..
..::Randall RD20HE + Blackstar HTV-112::..
..::Alesis DM10 Studio Kit::..
to ja vim no ale rikam vsimnul sem si toho az potom od ted si budu uz vsimat jestli neni efekt mokrej 
- SynysterGate$
Jo aha, už to vidím. Nejlepší nápad je nedávat efekt do otevřeného okna 
..::Schecter Synyster Custom + Fernandes Monterey Deluxe + ESP LTD 200QM + IBANEZ AEG 8E::..
Tak když venku začíná bouřka a vítr ti mlátí s oknama, tak čím to máš založit ne ?SynysterGate$ píše:Jo aha, už to vidím. Nejlepší nápad je nedávat efekt do otevřeného okna
- SynysterGate$
U mě třeba stačí jen zavřít okno, popřípadně otevřít ventilačku 
Chjo, to je základ, když něco co používá pro pohon elektriku přijde do kontaktu s vodou nejdříve pořádně vysušit, očistit a pak teprve zkoušet. Ale je to marný, je to marný, je to ........ marný. Zkus to znovu očistit, vysušit (i jemně fénem) a zkus to znovu. Ale nevím, co píšeš, tak asi něco udělalo pápá.
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
To by mělo po uschnutí jet. Slaná voda je horší.
Déšť je měkká voda, neměla by napáchat tolik škod, kamarádce padl telefon do záchodu, tak jsem ji řekl ať ho co nejvíc rozebere a pro jistotu propere v destilce a pak sušit a sušit a telefon valí do teď. Ta destilka se radí hlavně když to padne třeba do mořské vody a nejlíp hned po tom co se to stane, teď už nic takového nedělej 
Přesně. Kamarádka si přivezla z dovolené vykoupaný mobil, baterku vytáhla až druhý den, slaná voda elektrolýzou pěkně vyžrala spoje, zlacené. Nemělo smysl se pokoušet o opravu.
A pak zkus tvrdý reset. Jak, je v manuálu. Pokud to nepůjde, tak máš pěknej doraz ke dveřím 
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
uvidime dal sem to do hudebnin kde chlapek rikal ze maj sikovny opravare tak by mi mel po vikendu volat jak natom je moc sanci si nedavam ale treba to vyjde az to bude tak vam dam vedet