Koupě elektroakustiky (konkrétně - Vintage VR 6)
Pravidla fóra
Koupě elektroakustiky (konkrétně - Vintage VR 6)
Máte někdo zkušenosti se značkou Vintage v akustikách, případně s touto kytarou? http://hudebnisvet.cz/vintagevr6rrb-p-1 ... =28_61_198 . Hledal jsem nástroj s hodně pohodlným krkem (jako u elektriky), o zvuk na sucho ani tolik nešlo, na tom jsou samozřejmě v poměru cena-výkon nejlíp akustiky. Původně jsem chtěl Squier Telecoustic, ale od dodavatelů je problém ho sehnat takže cenou do 6000kč, jsem se dostal k tomuto vyrobci a tomuto kousku. Od prodejce jsem se dozvěděl, že je na tom zvukově líp než ten výše zmíněný Squier Telecoustic. Zajímali by mě vaše nazory, díky.
baskytara Cort A5, akus.kytara LAG 4S200D
Aparát Hartke HA3500, box Hartke VX215, kombo CRATE Taxi TX15
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupě elektroakustiky (konkrétně - Vintage VR 6)
S Vintage akustikou jsem se ještě nesetkal, ale určitě bych do tvého výběru (pokud ti tedy nejde o zvuk nasucho) zařadil Ibanez Talman, je podobného rázu jako ta Tebou uvedená.
Re: Koupě elektroakustiky (konkrétně - Vintage VR 6)
Ibanez Talman ten jsem taky tedy jenom zkoumal z "interfernetu", myslím si že na tom bude určitě líp akusticky má tělo ze dřeva a ne z plastu. Ještě tedy dodávám, že dnes nebo zítra Vintage VR6 už bude na cestě ke mě domů. Zatím jsem kupoval nástroje pouze osobně (dojel do Prahy a vyzkoušel). Prodejce je však z moravy doufám že to nebude katastrofajakub.kubaaa píše:S Vintage akustikou jsem se ještě nesetkal, ale určitě bych do tvého výběru (pokud ti tedy nejde o zvuk nasucho) zařadil Ibanez Talman, je podobného rázu jako ta Tebou uvedená.
baskytara Cort A5, akus.kytara LAG 4S200D