Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?
Pravidla fóra
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?
Mně se nelíběj ty metalový kytary, LP Goldtop a ty Telecastery s dvouma HB a čtyřma poťákama alá LP, ty se mi vážně hnusí.
Pak asi nebude problém ve vzhledu, ale v tom, že se na ně hraje metal.jakub.kubaaa píše:ty metalový kytary
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
-
Teorge
Taky by mě zajímalo, která kytara je metalová a která ne 
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Když řeknu metalový kytary tak myslím takové ty B.C.Ritch a Jacksony s bodáky, Véčka a jím podobné kytary osázené plameny a lebkami, nejde o to co se na ně hraje. Příště to budu muset asi více upřesnitBummer píše:Pak asi nebude problém ve vzhledu, ale v tom, že se na ně hraje metal.jakub.kubaaa píše:ty metalový kytary
Tak to já považuju Dano Pro za dost roztomilou
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- Trey
- last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu
Vidíš tak mam dalšího favorita,ačkoliv se mi líbí kytary s "moderním" desingem který vznikly v 80 a výše,tedy Jacksony,Deany,B.C Riche atd
tak tohle je moc

tak tohle je moc
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
nehrál na ní jimmy page ? nebo aspoň na podobnou ?mtmccox píše:Tak to já považuju Dano Pro za dost roztomilou

jo, já jsem neklikl na ten odkaz(nějak se mi vybavila ta 59woro90-1 píše:Ten hrál myslím na DC59/U2.

To Danelectro bych bral. Ostatně jako všechny Danelectra...
Jen si teda nejsem jistej tou barvou, ale naživo jsem ji ještě neviděl a fotce se nedá věřit.
Danelectra jsou tak krásně divný, me se líbí
Ikdyž ten longhorn teda ne no, to je divnej paskvil
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jojo, ten longhorn se mi tez oc nelibi, ale ty ostatni jo, ono hlavne na zivo to vypada o dost lepe nez z fotekFlajtr píše:Danelectra jsou tak krásně divný, me se líbí![]()
-
John M. William
Nejhnusnější kytara, jakou jsem viděl (co se tvaru týče), je asi tahle..

A co se týče barvy, tak nesnášim, když to má tu přirozenou dřevovou barvu.. Tím myslím tohle:

Proti telátkům nemám nic, ale nikdy bych nechtěl vlastnit kytaru s takovou barvou. Třeba taková mi nevadí:

A co se týče barvy, tak nesnášim, když to má tu přirozenou dřevovou barvu.. Tím myslím tohle:

Proti telátkům nemám nic, ale nikdy bych nechtěl vlastnit kytaru s takovou barvou. Třeba taková mi nevadí:

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
co se týče dřeva musím oponovat, jasné každého věc, ale já zase nemám rád kytary zalité do jedné barvy viz. ibanez, fender atd... co se týče "dřevěné" barvy je jedna výhoda ta a to že člověka nikdy neomrzí, mám to moje SG a jdou vidět léta od dřeva a pokaždé najdu nějaký nový záhyb a něco nového, to se ti u kytary zalité do tuny laku nikdy nestane, proto mám rád aji relic kytary, kde ty škrábance atd... odkrývají tu pravou duši kytary...
-
John M. William
A já zrovna mam rád Fendery a Ibanezky. Vlastním tuhle - http://kytary.cz/ibanez-rg-870qmz-p-rdt/HN117129/ - nějaký takový vzhled mam nejradši. Nebo se mi líbí ta Olympic White. Ale je to tak dobře, že se všem nelíbí všechno, protože jinak by se prodávaly jenom jedny kytary s omezeným spektrem barev.Mjkl píše:co se týče dřeva musím oponovat, jasné každého věc, ale já zase nemám rád kytary zalité do jedné barvy viz. ibanez, fender atd... co se týče "dřevěné" barvy je jedna výhoda ta a to že člověka nikdy neomrzí, mám to moje SG a jdou vidět léta od dřeva a pokaždé najdu nějaký nový záhyb a něco nového, to se ti u kytary zalité do tuny laku nikdy nestane, proto mám rád aji relic kytary, kde ty škrábance atd... odkrývají tu pravou duši kytary...

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
Já taky jednu dobu baštil transparentní laky, kde šla vidět nějaká kresba dřeva...nejčastěji javor (žíhaný, nebo obláčkový), jenže mi příjde, že se z toho stal takovej hit a má to kde kdo a každý to chce. Osobně se mi ty kytary líbí třeba na obrázku, nebo i na živo, ale když s tím někdo hraje na podiu pro mě to ztrácí efekt. Zato když je kytara jak říkáš zalitá barvou, nebo třeba různé bursty ( plno se mi jich nelíbí ) vytváří pro mě lepší dojem, jsem fanda metalickejch laků, to je zas jinde jak klasický lak, který tolik nevynikne.
A stačí mrknout na slavný kytaristy, většina má jednodušší kytary a já málokdy vidím třeba javorové topy atd...Skvělé kytary mají třeba Vai ( ty jeho swirlované mají užásnej efekt ) a třeba i Gilbert, naživo se mi ta kytara nelíbí, ale když s tím stojí na podiu a hraje, ty f výřezy upoutají pozornost a vypadá to prostě dobře.
Z průhledných laků respektuju čistě jen přírodní finish, nebo kytary bez topu, tj. kterým jde vidět kresba dřeva z něhož jsou vyrobeny.
EDIT: Beru to podle kapel a žánru co poslouchám.
A stačí mrknout na slavný kytaristy, většina má jednodušší kytary a já málokdy vidím třeba javorové topy atd...Skvělé kytary mají třeba Vai ( ty jeho swirlované mají užásnej efekt ) a třeba i Gilbert, naživo se mi ta kytara nelíbí, ale když s tím stojí na podiu a hraje, ty f výřezy upoutají pozornost a vypadá to prostě dobře.
Z průhledných laků respektuju čistě jen přírodní finish, nebo kytary bez topu, tj. kterým jde vidět kresba dřeva z něhož jsou vyrobeny.
EDIT: Beru to podle kapel a žánru co poslouchám.
-
kristynatrochtova
Mně se nelíbí všechny ty Danelectra. Taky se mi vůbec nelíbí ty divné tvary a designy Deanů atd. Já mám nejradši straty a telátka.

- Bhu z Crecelu
- Kontaktovat uživatele:
kristynatrochtova píše:Mně se nelíbí všechny ty Danelectra. Taky se mi vůbec nelíbí ty divné tvary a designy Deanů atd.[...]
Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně píše:Tyhle divné tvary a designy každého jenom otravují. Já bych všechny ty Deany a Danelectra zakázala.
Blackwell: Instrumental progressive rock
Ale kdepak, ta kytara je tady toho pána, on byl docela velkej a většina kytar na něm byla malá takže si přibrousil Dean ML, to je ta z toho videa a vzniklo z toho co co ukazuješ. Aby mě někdo nemusel opravovat s firmou Dean je spjatej už od dětství, kdy první svoje ML vyhrál na soutěži kytaristů a shodou okolností ten den dostal druhé ML od otce, který je koupil nezávazně na soutěži. A kytara je to možná na první pohled podivná, ale mě se třeba líbí, ikdyž to mluvím spíš o ML, razorbacky tak nežeru.
EDIT: Bhu
EDIT: Bhu
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš blbý...možná by Ti vyhohnovala kytara z PET lahví?A co se týče barvy, tak nesnášim, když to má tu přirozenou dřevovou barvu.. Tím myslím tohle:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..