Queen

Vše o kapelách a hudebnících ...
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Re: Queen

Příspěvek od mtmccox »

:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Raise the dead - a nech je vydělávat peníze, pro tebe... :? Tohle zlatokopectví nemám moc rád.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

No, je asi jasné, za jakým účelem to dělají studia, ale já z pohledu posluchače bych si rád poslechl, co vykoumali..
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

To jo, ale bylo by fér to nabídnout za nějakou symbolickou (nebo minimálně slušnou) cenu nebo třeba zcela zadarmo k poslechu / stažení. Už vidím, jak se ten (asi) singl objeví na českých pultech za 600.

Vzhledem k tomu, že ty písně a práva na jejich vydání pravděpodobně nepatří žádným potomkům obou muzikantů, ale vydavatelství, tak by jistě šla zařídit etičtější cenová politika.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
John M. William

Příspěvek od John M. William »

Nero píše:Raise the dead - a nech je vydělávat peníze, pro tebe... :? Tohle zlatokopectví nemám moc rád.
To já taky ne.. Jestli to chápu dobře, je to další "posmrtné" album?
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Pokud jde o spolupráci Mercuryho a Jacksona, tak ani jiné než posmrtné být nemůže...

PetrPeter 1975 - 2008
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Jester píše: Takže líbí se mi docela první deska a první skladba z A Night At The Opera - Death On Two Legs. No moc toho není, ale aspoň něco. :wink:
Tu poslední dobou totálně žeru, když slyším ty ukončovací "feel good!", ty mi vždycky proženou mráz po zádech, je to jako výstřel z jiné reality a přece to ta úplně sedne)
Plus Prophet's Song, ta přostřední delayová navrstvená část je taky úplně epická :twisted:

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) mtmccox dne 29.04.2011 20:20, celkem upraveno 1 x.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Prejdák píše:nejraději mám Innuendo a I'm going slightly mad
Tenhle song je pro mě strašně moc zvláštní. Na jednu stranu z něj sálá temno a smutek - a je zřejmé, že text pojednává o pomalém podléhání HIV, na druhou stranu mám ale pořád pocit, že tam má být ještě něco, co tam není. Sice jsou všechny ty metafory a srovnání úplně jasné, ale neustále mě to hlodá, a když na konci jen tak lehce prohodí "And there you have it" (jako kdyby se nechumelilo), tak se pořád v duchu ptám: Ale co?! :shock: Možná je to schválně celé jako náznak, možná se to má brát jinak, ale v každém případě ten song miluju a zároveň mě nenechává v klidu..
Daniel.kr88

Příspěvek od Daniel.kr88 »

já mam od Queenů tyhle originálky:A Kind of magic,Cosmos Rock,Rock In Montreal a Return Of The Champions cd i dvd.Nejradši od Queenů mam Briana Maye a Rogera Taylora,nevim proč ale Mercuryho nějak moc nemusim.Jinak mě docela mrzí,že u nich skončil Paul Rodgers,protože snim si opravdu rozumněli a jejich show v Praze 31.10.2008,které sem se zůčastnil byla vynikajcí,byla to asi poslední možnost jak je vidět naživo
huxd

Příspěvek od huxd »

Taky jsem na Queenech vyrůstal, některý věci jsou srač.., některý jsou super, spíše ty starší,méně známé kousky můžu. Tyhle nejvíc :mrgreen:

Gibson LP Special SC TV Yellowsize=70, Ibanez ARX320, Ibanez AFJ91 JLF - Jet Blue Burst Flat, FURCH D21 SO, Gretsch G9126 ACE Guitalele Natural, CORT Earth 70-12 NS, Kombo Fender G-DEC + Footswitch Fender MS4, DAW Samplitude Se9, Cubase 4 essential, M-Audio ozone, In-tone Guitar pro....
Obrázek
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Úžasná live verze - bezchybné výkony, zvuk, řekl bych že překonává i studiovou verzi.

Daniel.kr88

Příspěvek od Daniel.kr88 »

mě se líbí i verze s Paulem Rodgersem,ta taky nemá chybu
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Zpívá dobře, to jo :)
Obzvlášť ho ale obdivuju, že měl koule na to, přebrat žezlo po legendě, a že se ho nesnaží napodobovat stylem zpěvu, ale jede si svojí cestou.
John M. William

Příspěvek od John M. William »

Podle mně jedna z nejlepších, co Queeni mají.. Hlavně ta "španělská" část 8)

A nebo tahle..

Od Queenů je toho strašně moc, co mám rád. Není to skupina, která vydá hit, díky kterému jsou hvězdy (přitom jsou to nehorázný shity).. Patří rozhodně mezi skupiny, které mám hodně rád.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

U Innuenda právě miluju, jak je to flamenco krásně svázané s hardrockem, stejná melodie, ale totálně rozdílný sound :D

The Show.. klasika :)

Právě mi tu hraje Bring Back That Leroy Brown, a i když totálně nevím, o čem to je (a to jsem četl text), tak je to skvělá tancovačka
"I'm gonna get that cutie pie"
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Záznam na Uncyclopedii o Freddiem:
Freddie Mercury outperforms every other singer in the world in terms of control, power, range, articulation, phrasing, use of dynamics, uniqueness, breath support, register switching, register blending, pitch, vocal runs, consistency throughout registers, volume control, vibrato control, sustain, diction, projection, resonance, and versatility. He is said to have a vocal range of 32 octaves.
http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Freddie_Mercury :twisted:
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

http://www.ultimate-guitar.com/news/gen ... queen.html

Docela souhlasím s prvním komentářem. Každopádně jsem zvědavý, jak se to vyvrbí...
kiri3

Příspěvek od kiri3 »

Queen, skvělá kapela. Celkem se mi líbí ta skupina tady od nás z Čech co dostala od jejich manažera šanci zpívat někce myslím ve Švýcarsku nebo kde to bylo. Ti jsou taky dobří.
Doporučuji článek online filmy.
Taktéž článek půjčka ihned online.
Pokud potřebujete životní pojištění, klikněte na předchozí odkaz.
bexiczek

Příspěvek od bexiczek »

Queeny si pouštím furt do kola a do kola! moc dobrá skupina.
Danoss

Příspěvek od Danoss »

Poslouchám a mým ji moc rád. Freddie je nejlepší.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“