Multiefekt Boss BE-5 vs bossácký single krabičky?

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
nodj

Multiefekt Boss BE-5 vs bossácký single krabičky?

Příspěvek od nodj »

Nevíte někdo,jestli Boss Be-5 (chorus,noise suppressor,dig.delay,overdr./distortion,compressor,sustainer)obsahuje konkrétní (identický) typ/typy krabiček od Bosse,který jsou na trhu (jako jednotlivý krabky) nebo obsahuje jen original. navržený pro tenhle mulťák?Díky :wink:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Neřeknu to to konkrétně, ale většinou jsou efekty víceméně totožný, až na zkreslení, to bývá u mulťáků dost horší...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
nodj

Příspěvek od nodj »

Právě by mě zajímalo,jaký konkrétní typy obsahuje..Jelikož se nejedná o procesor..
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Zkoušel si bossácký stránky? Tam by to mělo být...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
nodj

Příspěvek od nodj »

Tam myslim,že to nebylo-na jinejch stránkách je k k tomu popis,ale neviděl jsem ty typy,pokud to tak je....nevim,možná jsem špatně koukal a taky nejsem angličtinář.. :(
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tak jsem se po tom zkoušel porozhlídnout, a nic moc, nikde nic moc nepíšou... A na ofiko stránkách o něm není ani zmínka...

PetrPeter 1975 - 2008
nodj

Příspěvek od nodj »

Já vim-díky,taky jsem to ještě před chvílí hledal..Našel jsem něco na stránkách jedný aukce..je tam typ delaye a chorusu,ale to mi ňák nesedí,když třeba na Be-5 má chorus 2 poťáky a krabička 4..že to je prej stejnej typ..no nic,snad ještě někdo napíše...
Zajímá mě to taky proto,že bych ten mulťák možná prodal a v krabičkách si pořídil to,co mi vyhovuje..compressor/sust. a možná overdr./dist...
Holeczech

Příspěvek od Holeczech »

hrál jsem na spoustu krabiček od bose a můžu říct,že moje současná Boss ME-33 se jim vyrovná i ve zkreslení /dříve Metal Zone/.
Navíc kombinace simulace snímačů a apecu.I když mám lampu,na podladěnou kytaru používám tento mulťák na takový to chemický moderní zkreslení.
Musicman Bongo 4str,Hohner B2A,RK Bass bezpražec.
Trace Elliot Boxer 30
Racktuner Korg DTR 1000,DBX 266 XL
Trace Elliot GP12SMX preamp,Trace Elliot PPA 600 amp,1048H,1518T.

Zpět na „Kytarové efekty“