Bzučení čehosi v ladících mechanikách

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
muzikophile
last.fm: aaxal
Kontaktovat uživatele:

Bzučení čehosi v ladících mechanikách

Příspěvek od muzikophile »

Dnes jsem si koupil Epiphone EJ-160E. Když jsem si ji zkoušel v obchodě, tak bylo všechno OK, krásně hraje, atd. Ale jakmile jsem na ni začal hrát doma, začalo něco bzučet u všech strun kromě vysokýho E. Vychází to jakoby z ladících mechanik. Zkoušel jsem je utáhnout, ale nepomohlo to. Máte pro mě nějakou radu? Díky.
Epiphone EJ-160E + Squier Classic Vibe Telecaster Custom
Sadam.S

Re: Bzučení čehosi v ladících mechanikách

Příspěvek od Sadam.S »

Zajdi zpět do toho obchodu a buďto ti poradí, nebo reklamují... nemá smysl to u nového nástroje řešit tady na fóru, kde si to stejně nikdo neprohlédnem a všichni budou jen hádat.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Nezměnilo se ti náhodou cestováním, změnami teplot a podmínek prohnutí krku, a nedrnčí náhodou první pražec?
Nějak se mi nezdá, že se pomrví všech 5 mechanik najednou, když předtím byly ok.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
muzikophile
last.fm: aaxal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od muzikophile »

pravděpodobně ne, ten zvuk se ozývá z hlavy...a když se dívám na ten první pražec a zahraju na strunu, tak nevidim že by to dřelo o něj
Epiphone EJ-160E + Squier Classic Vibe Telecaster Custom
juxxx

Příspěvek od juxxx »

a čo tak sa pozrieť na výstuhu v krku, mne sa zdá že je u epi... je na hlave gitary, mal by tam byt taký plastový štítok upevnený skrutkami či nie je problém tam, dat dole a skontrolovať imbusom výstuku v krku či je v poriadku...
Takamine TC135SC, Ibanez AVN6-DTS Artwood Vintage + Fishman Matrix Infinity Narrow PRO-MAN, Phil Jones Bass AG 100 CUB, Phil Jones Bass BI 12,TC Electronic Arena Reverb, Rode M3.
džetro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od džetro »

Taky jsem dneska řešil dnčení na rezofonice a nakonec jsem zjistil že rezonuje kryt výztuhy, možná to bude ono, zkus přitáhnout šroubky na tom plastovém krytu co je na hlavici.
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“