Problém s Cry baby Slash
Pravidla fóra
Problém s Cry baby Slash
Ahoj, mám problém s Cry baby Slash.
Normálně mi hrálo, ale najednou, když jsem ho pustil tak nehrálo, jen to šumělo. Po asi hodině se to rozběhlo ale nebylo to 100%, pořád to jakoby zesilovalo, zeslabovalo hlasitost, nebo tak. A to se děje pořád, někdy se stane že to hraje dobře, ale je tam ta asi hodinová prodleva od zapnutí.
Koukal jsem do toho, na vstupu napájení byl nafouklý kondík, tak jsem ho vyměnil a nepomohlo to.
Neví někdo co by s tím mohlo být?
Normálně mi hrálo, ale najednou, když jsem ho pustil tak nehrálo, jen to šumělo. Po asi hodině se to rozběhlo ale nebylo to 100%, pořád to jakoby zesilovalo, zeslabovalo hlasitost, nebo tak. A to se děje pořád, někdy se stane že to hraje dobře, ale je tam ta asi hodinová prodleva od zapnutí.
Koukal jsem do toho, na vstupu napájení byl nafouklý kondík, tak jsem ho vyměnil a nepomohlo to.
Neví někdo co by s tím mohlo být?
Re: Problém s Cry baby Slash
Měl jsem kdysi stejný problém. Byl tam studeňák.
- 60'Rock_N'_Roll
blázne, nemůžeš to teďka reklamovat..napiš hořínkoviMrrDoNN píše:na vstupu napájení byl nafouklý kondík, tak jsem ho vyměnil
krasty píše:Měl jsem kdysi stejný problém. Byl tam studeňák.
Sry, ale co je studeňák?
60'Rock_N'_Roll píše:blázne, nemůžeš to teďka reklamovat..napiš hořínkoviMrrDoNN píše:na vstupu napájení byl nafouklý kondík, tak jsem ho vyměnil
Já vím, už jsem tam dal staré co tam byly, zkusim to nějak okecat, že jsem to tak dostal
A kdo je hořínek?
Více se dozvíš tady:
efekty-snimace-hardware-f65/electronic- ... 14553.html
efekty-snimace-hardware-f65/electronic- ... 14553.html
Jak to máš napájené? Jen čistě náhodou, jestli neodchází baterka.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
mtmccox píše:Jak to máš napájené? Jen čistě náhodou, jestli neodchází baterka.
Nene, mám origo adaptér, čekal sem na něj půl roku
MrrDoNN píše:krasty píše:Měl jsem kdysi stejný problém. Byl tam studeňák.
Sry, ale co je studeňák?
Pájený spoj se může časem vyhřát nebo vznikne už při výrobě ( třeba malou nebo vysokou teplotou pájení ) a spoj se stane částečně nebo úplně nevodivý. Součástka je někdy volná, hýbe se. Většinou je to vidět. Ale pokud se v tom neorientuješ, nech to někomu znalému.
Taková volná součástka tam není, jediné co by, tak mi přijde, že je spálený odpor za tím kondenzátorem, který byl nafouklý. Jsou tam dva kondenzátory a dva odporory (celé to jede na 18V protože je tam WAH a Dist.) a u toho nafouklého kondíku je ten odpor takový pohněldý (je to smd, takže to nejde moc dobře poznat a nevím, jak vypadá smd spálený odpor / rezistor) a jeho popis (číslo 100) je taky zašedlé oproti tomu druhému a všem ostatním.krasty píše:MrrDoNN píše:krasty píše:Měl jsem kdysi stejný problém. Byl tam studeňák.
Sry, ale co je studeňák?
Pájený spoj se může časem vyhřát nebo vznikne už při výrobě ( třeba malou nebo vysokou teplotou pájení ) a spoj se stane částečně nebo úplně nevodivý. Součástka je někdy volná, hýbe se. Většinou je to vidět. Ale pokud se v tom neorientuješ, nech to někomu znalému.
Nemohlo by to být tím?