Live přenos z MIC.

Dynamické, kondenzátorové, bezdrátové, ...
Odpovědět
Dony

Live přenos z MIC.

Příspěvek od Dony »

Zdravím, měl bych menší prosbu o radu jak mám nejsnadněji zapojit mikrofon tak aby nemusel byt zapojen přez PC ..chtěl bych mít pouze reprobedny-mikrofon-předzesilovač (samozdřejmě zdroj)...předem moc děkuju za odpovědi
zzbar
Rádce

Re: Live přenos z MIC.

Příspěvek od zzbar »

Nejsnadnější cesta je aktivní reprobox. Zapojíš to do elektriky, do mikrofonního vstupu strčíš kabel od mikrofonu a je to.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Dony

Příspěvek od Dony »

A nákej link s cenově dostupnýma boxama ? :)
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Nejdřív uveď, k čemu to bude. Jestli mluvené slovo, zpěv do zkušebny, na doma, osobní monitor....atd?

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Dony

Příspěvek od Dony »

Na nudný dny v garáži pro battly v repu, ..mám klasickej drátovej mikrofon Philips za pár stováků ..chci aby to ozvučilo větší místnost ..mám na to reprobedny svoje ale bohužel nevím jak to udělat bez PC
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

tak proste mikrofon pichnout do cehokoliv, co ma predzesilovac. na tohle by byl asi dobry nejaky malicky mix. napriklad nejaky takovy (muzes do nej pripichnou treba i prehravac s podkladem) ... nebo nejaky maly DJ Mix (ale ty zas maji obvykle jen jeden vstup na mikrofon .. nevim, jestli to na battle nebude potencionalne omezujici...).
(pak bude mozna problem v pripojeni toho mikrofonu. kabel je v nem napevno? a jakou ma koncovku? maly jack? to by bez upravy melo jit spis do toho DJ mixu...)
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Jo. Máš na výběr klasickou cestu - mix (třeba takový jako psal Paris), zesilovač , reprobedna.
Anebo aktivní reprobox. Tam je výběr veliký, záleží kolik do toho chceš vrazit. Podívej se třeba na Kytary.cz, reproboxy aktivní, hledej ten, který má i mikrofonní vstup a alespoň korekce basy/výšky.
Jestli to chceš jenom na doma, značku bych neřešil.

a spousta No name...
Dony

Příspěvek od Dony »

Mám zesilovač(2x25W s výstupem pro tuner,gramofon,přehrávač)svoje reprobedny a taky předzesilovač http://www.amazon.com/dp/B000J49VQG/ref ... B000J49VQG ...mám takovej pocit že to musí jít propojit bez dokupování dalších věcí
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

po peti hodinach z tebe vypadne, ze mas predzesilovac? ;)
Dony

Příspěvek od Dony »

Omluvte mě ale psal jsem to uplně nazačátku :P ..takže by to nemělo být problén ne ?
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Ne - ty jsi psal "...chtěl bych mít..." - z toho vyplývá pouze tvoje zbožné přání; nikoli vlastnictví 8) Je třeba se vyjadřovat pořádně!

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Dony

Příspěvek od Dony »

Dobře omlouvám se znovu že jsme si nerozumněly :)
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

takze staci zapojit kabely a je to, ne? ;)

(jo ... jeden malickej problemek tam bude mozna - ten predzesilovac vypada, ze posila jeden mikrofon do levyho a druhej mikrofon do pravyho kanalu. takze jestli to nejde prepnout primo na predzesilovaci, bude se s tim treba vyporadat nekde po ceste (defakto "zmonit" ten signal z predzesilovace)).
Dony

Příspěvek od Dony »

3lo tu o to že se radši zeptám někoho kdo stím má zkušenosti, jestly mi třeba něco nechybí nebo tak něco ;)
Dony

Příspěvek od Dony »

Paráda, funguje to ..pohrál jsem si s cinchema a zní to celkem dobře, děkuji za rady ..v budoucnu si stejně pořídím ten DJ mix ;) ..přeju hezkej den
Odpovědět

Zpět na „Mikrofony a snímání“