Mají fender dobrá komba?
Pravidla fóra
Mají fender dobrá komba?
Cau, mají Fender dobrá komba? jak by se na ně hrál metal ? má s nimi někdo zkušenosti? díky moc
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mají fender dobrá komba?
Fender nebude na metal to pravé, má tuším jeden nebo dva modely, které by to zvládly, ale metalové aparáty to nejsou. Osobně bych se podíval po Mesach, Englech, Orange, možná nějaký Marshall (záleží jaký metal chceš) a nebo potom takové ty méně známé jako VHT, Rivera, Blackstar... je toho dost co bude na metal lepší než Fender. Jde o to co chceš za zvuk a kolik máš peněz
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Přál bych si od toho zvuk ala SlipKnoT. Mám vyhlídlé Fender frontman 15G
Jo ták..
Tak ten z Frontmana nedostaneš ani kdyby si duši zaprodal ďáblu..
Zkus Roland Cube..Taky nic moc, ale pořád bych řekl že na zkreslený zvuky lepší než Frontman..
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
A dala by se z toho Metallica, Arakain, Iron Maiden, Kalmah nebo Children Of Bodom ?
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Zkus si něco zjistit o tom, kdo na jaké aparáty hraje a jaké se nejčastěji používají pro určité styly, možná ti to něco napoví. U 15W tranzistorových komb je to úplně jedno. Ten Frontman nehraje moc dobře, Roland je na tom o něco líp, na metal určitě. A dopředu to i odpovím, že ani na Vox se metal nehraje...
A z komba B.C.Rich dostanu SlipKnoT ? mám Warlocka takze by z tohomohlo necobyt.
- DL
- Kontaktovat uživatele:
K věci: Z jakého komba? Nějaký malý setový trand? Sice z toho dostaneš zvuk jak tank (možná jako dva tanky), ale jinak to bude stát za prd. Vezmi Rolanda. To je nejrozumnější volba.Kalmahan píše:A z komba B.C.Rich dostanu SlipKnoT ? mám Warlocka takze by z tohomohlo necobyt.
OT: Funny fact - ty si dáš tu práci vypsat v názvu Slipknot ty nesmyslně velká písmena, ale abys na konci udělal nějakou tu mezeru (natož nabodeníčko), to už není třeba ...
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Nojo nemám tam mezery ja jsem rád že mi ten notebook fakčí. A teď jsem našel za 1500,- Van Horn 45W je to dobrý ?
komba-zesilovace-reproboxy/to-zakladni- ... 20315.html
Nejdriv si tohle si precti a pak se ptej. Myslim ze tam najdes spoustu odpovedi a az si to prectes tak treba nebudes pokladat tak blby otazky.
Nejdriv si tohle si precti a pak se ptej. Myslim ze tam najdes spoustu odpovedi a az si to prectes tak treba nebudes pokladat tak blby otazky.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
MajíMají fender dobrá komba?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kup si prosím tě Roland Cube 15XL nebo 20XL, to ti tak cenově asi vyjde, a jdi hrát. Pak v mezičase, až tě budou bolet prsty, si najdi víc informací o aparátech různých značek a vydělávej penízky, aby sis jednou mohl koupit třeba Riveru KR-7, z které ten "SlipKnoT" zvuk určitě dostaneš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
Fire Strat
Fender mají kvalitní komba.....Byly první...
A to mám chápat tak, že Chevrolet Spark je super legendární auto, protože Chevrolet Corvette z šedesátek je automobilová ikona?
To jsou zase bláboly...
-
woro90-1
Ne, že Chevrolet vyrábí alespoň jeden dobrý typ. Že FM15 za moc nestojí je fakt, ale Fender dělá i Twiny, Deluxe, Bassmany... Na blbou otázku blbá odpověď. Mají v Bulharsku čaj?