Prosím o radu zasvěcené .. dcerka - 10 let - hraje třetím rokem na pianino (ve škole), doma na klasické malé elektronické klávesy (Yamaha), chtěla bych jí pořídit nejlépe starší nástroj, který bude pro její věk a v podstatě začátečníka stačit. Yamaha už je nedostačující. Jaký nástroj vybrat, klasiku, či elektronické pianino,v tom druhém případě je dosti výhod, ale ... díky všem za příspěvky.
Případně kdyby někdo věděl o starším pianinu, také díky za info.
Martina
Začátečník - klasické pianino nebo elektoronické pianino
Pravidla fóra
-
Eichbaum
- Bandzone: http://bandzone.cz/bezejmena
- Kontaktovat uživatele:
Re: Začátečník - klasické pianino nebo elektoronické pianino
Ahoj, pokud jsi z Plzně, nebo tam odněkud poblíž, zajeď do Všerub. Překvapí tě tam, stejně jako mě, krásná stavba firmy Jana Drnka a co víc, uvnitř s klávesovými hudebními nástroji! Myslím si, že pokud jsi příznivcem jedinečného zvuku opravdového pianina, o elektronickém nebude řeč. Ovšem pokud by dané pianino bylo třeba na koncerty s kapelou, vyplatí se nejspíše to elektronické piano 
Ahoj. Moje dcera má už druhým rokem tohle : http://www.audiotek.cz/product-41662-ya ... s-ydp141-c
I když jsem zastáncem klasických nástrojů, tak jsme to pořídili z "praktických" důvodů. No a po té době si myslím, že jsme neudělali špatně. Hlavně i ve škole nám řekli, že by si z toho neměla naše dcera vytvořit nějaké zlé návyky... Navíc i tam na jeden ( i když mnohem dražší) hrají.
Není to ale na převoz. Čistě "domácí nástroj".
I když jsem zastáncem klasických nástrojů, tak jsme to pořídili z "praktických" důvodů. No a po té době si myslím, že jsme neudělali špatně. Hlavně i ve škole nám řekli, že by si z toho neměla naše dcera vytvořit nějaké zlé návyky... Navíc i tam na jeden ( i když mnohem dražší) hrají.
Není to ale na převoz. Čistě "domácí nástroj".
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
taky mam dceru (10 let) v hudebce na piano. poridil jsem ji nejlevnejsi clavinovu (myslim, ze je to tahle CLP 320) s klaviaturou GH. zrejme to prozatim (par let, nez dosahne urovne, kdyz ji zacne nastroj omezovat) bude stacit.