Hraje mi jen jedna struna v kombu

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
Creatives

Hraje mi jen jedna struna v kombu

Příspěvek od Creatives »

Ahoj, mám menší problém. Vyměnil jsem si nové struny a po zapojení kytary do komba jsem zjistil, že mi hraje jen jedna struna, struna E. Myslel jsem si, že mám něco s kombem tak jsem to šoupnul do druhého a dělá to to samé. V těchle věcech jsem amatér, takže netuším čím to může být.
Předem děkuji za rady.
ms.Elise
Kontaktovat uživatele:

Re: Hraje mi jen jedna struna v kombu

Příspěvek od ms.Elise »

Creatives píše:Ahoj, mám menší problém. Vyměnil jsem si nové struny a po zapojení kytary do komba jsem zjistil, že mi hraje jen jedna struna, struna E. Myslel jsem si, že mám něco s kombem tak jsem to šoupnul do druhého a dělá to to samé. V těchle věcech jsem amatér, takže netuším čím to může být.
Předem děkuji za rady.
Může to být třeba jackem.
Ibanez GRX 20
Roland Cube 20X
Bespeco Neucab
Manuel Rodriguez C9
Washburn D8
Boss DS2
Creatives

Příspěvek od Creatives »

Nemůže, ty už jsem vyměnil a teď mě napadlo, nemůže to být baterkou? ale ta je nejspíš jenom na ladičku, poněvadž mi přestala fungovat. To je asi blbost co? :) Baterku další u sebe nemám, tak to nemůžu vyzkoušet :/
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Creatives píše:Nemůže, ty už jsem vyměnil a teď mě napadlo, nemůže to být baterkou? ale ta je nejspíš jenom na ladičku, poněvadž mi přestala fungovat. To je asi blbost co? :) Baterku další u sebe nemám, tak to nemůžu vyzkoušet :/
No pokud tam mas aktivni elektroniku, tak ta je napajena baterkou.. A co myslis tim "Ty uz jsem vymenil"?
Creatives

Příspěvek od Creatives »

...EDGE... píše:
Creatives píše:Nemůže, ty už jsem vyměnil a teď mě napadlo, nemůže to být baterkou? ale ta je nejspíš jenom na ladičku, poněvadž mi přestala fungovat. To je asi blbost co? :) Baterku další u sebe nemám, tak to nemůžu vyzkoušet :/
No pokud tam mas aktivni elektroniku, tak ta je napajena baterkou.. A co myslis tim "Ty uz jsem vymenil"?
Myslíš samici? Pokud jo tak tu jsem nevyměnil, myslel jsem, že měl na mysli vyzkoušet jinačí šňůru :)
Takže by to mohlo být tou baterkou?
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Vymenovat samici nemusis, to bude spis ze je zevnitr spatne prohnute takove to udelatko co ma byt prohnute dobre. A baterkou by to, podle me, byt i mohlo.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

nemuze to bejt spis seknutym sedlovym (? ... nejsem si jisty terminologii) prazcem? (nekde se mozna pri vymene strun nadzvedl ...)

edit: nebo nejak nestastne posunutym snimacem?
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Taky mi to připadá spíš jako hnuté kobylkové sedlo (ta terminologie by se mohla nějak trochu ustálit) nebo snímač, případně obojí. Zkus povolit struny a trochu tím zakvedlat, jestli si to sedne.
roman.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roman.cz »

Já myslím, že pokud máš v elektronice špatnou baterku - jako, že asi jo, když Ti přestala fungovat i ladička - tak to bude prostě tím. Mě bez baterky kombo taky nevydá ani hlásek.
No a když to nebude baterka, tak potom bude asi něco rozbitý :(
džetro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od džetro »

Taky si myslím že špatně sedí plátek na snímači, povol struny, když vytáhneš z kobylky ten plast na kterém leží struny, pod ním najdeš plátek který leží v tom žlábku. Zkontroluj jestli ten plátek leží na dně žlábku po celé ploše, pak nasaď zpátky to plastové sedlo a natáhni struny, napřed ty prostřední (g,d) a pak ty krajní, mělo by být po problému. :D
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Creatives

Příspěvek od Creatives »

džetro píše:Taky si myslím že špatně sedí plátek na snímači, povol struny, když vytáhneš z kobylky ten plast na kterém leží struny, pod ním najdeš plátek který leží v tom žlábku. Zkontroluj jestli ten plátek leží na dně žlábku po celé ploše, pak nasaď zpátky to plastové sedlo a natáhni struny, napřed ty prostřední (g,d) a pak ty krajní, mělo by být po problému. :D
Ok, zítra vyzkouším :)
Creatives

Příspěvek od Creatives »

Problém vyřešen, bylo to tím plastem. Díky všem
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“