V základu ten snímač prostě dělá co? Brumí? Nebo o co jde? Já jsem se jen chytil tvého tvrzení o ořezávání původního zvuku, což je podle mě nesmysl a lpění na krajním případě. Jsem rád že tě to moc nežere a nepíšeš zbytečně osobně a podrážděně. Mimochodem o čem se tu vlastně bavíme? Původní zvuk čeho? Ten zvuk vzniká interakcí všech částí nástroje, mezi které patří i aparát. Co je původní zvuk?Alternátor píše:Mně by zajímalo, jak by tady člověk měl odpovědět, aby ses do něj hned nenavážel. Já se pouze snažil poukázat na to, že v ZÁKLADU to ten snímač prostě dělá, pokud si pohraješ s nastavením, tak to bude taky dělat, jen v menší míře. Ale konkrétně na Tobě Woro, je vidět, že si vždycky rád rejpneš, takže mě to ani moc nežere.
Singly vždycky brumí, ale pokud člověk nepoužívá opravdu šílené zkreslení nebo nehraje v elektrárně, na punk nejsou problém, a spoustě lidí se v punku líbí víc. Rozhodně bych se rozhodoval podle zvuku a ne podle toho, jak účinná je to anténa. S tím bordelem se dá bojovat a je na to spousta jednoduchých triků.