Zapojení mikrofonu

Dynamické, kondenzátorové, bezdrátové, ...
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapojení mikrofonu

Příspěvek od pupack »

majo7854 píše:tak toto je konečne dobra odpoveď ktoru som pochopil, hehe, dakujem =), takže sa s tym možem buď rozlučiť, alebo ratať, že si kupim ešte zvukovku za 3 tisíc, jo? :)
kup zatial ten mikrofon, vyzkousej ho jestli ti to bude skrze tu zvukovku stacit. a kdykoliv neni problem postoupit v kvalite a vyuzit na plno co ten mik dokáže dokoupenim zvukovky ktera ma mikrofonni predzesilovac, coz je to podstatne oc tu bezi :) ty interni zvukovky ho nemaji. a jestli to budes poslouchat z beden nebo nahravat je jedno :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
majo7854

Příspěvek od majo7854 »

tak aj by som vyskušal si aspoň ten majk kupiť, ale čo keby ten zvuk bol uplne blby, že lepší by bol bez toho majku..... a na zvukovu kartu, by mi už nevyšli peniaze, tak potom ten majk by mi bol asi k ničomu a vratiť by sa už nedal čo? heh .... ale vyskušam si kupiť ten majk a uvidim, či ho nekto potom kupi keď budem z toho sklamany =) .... ďakujem za čas tých, ktorý mi odpisali :)
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

majo7854 píše:tak aj by som vyskušal si aspoň ten majk kupiť, ale čo keby ten zvuk bol uplne blby, že lepší by bol bez toho majku..... a na zvukovu kartu, by mi už nevyšli peniaze, tak potom ten majk by mi bol asi k ničomu a vratiť by sa už nedal čo? heh .... ale vyskušam si kupiť ten majk a uvidim, či ho nekto potom kupi keď budem z toho sklamany =) .... ďakujem za čas tých, ktorý mi odpisali :)
no moc rád to nemám osobně, ale když si ho koupíš na netu můžeš ho do tuším 14ti dnů vrátit bez udání důvodu. na zpěv nebo tak by to fungovat mělo byt s horší kvalitou. Jenze ty to chces na specicificky beatbox coz je vlastne vyuzivani proximity efektu mikrofonu a je to dost "výbušný" signál, tak si nedokážu predstavit jak na to bude interni zvukovka reagovat. vyzkousej, uvidis.

jeste me napada levnejsi moznost.. dynamicky usb mikrofon (coz je zvukovka + mic dohromady)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

No mě přijde, že se to točí furt dokola. Nemám moc rád tenhle přístup - tak buď safra něco chci vyzkoušet, tak musím udělat nějakou tu oběť (zde zjevně prašule) nebo si chci jen tak "prskat" beatbox do majku pro švandu, tak to zase nemá cenu tak hrotit a použij k tomu nějaký elektret pro Skype.

Zatím se to zjevně nikam nepohnulo :?

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

pavlii píše:No mě přijde, že se to točí furt dokola. Nemám moc rád tenhle přístup - tak buď safra něco chci vyzkoušet, tak musím udělat nějakou tu oběť (zde zjevně prašule) nebo si chci jen tak "prskat" beatbox do majku pro švandu, tak to zase nemá cenu tak hrotit a použij k tomu nějaký elektret pro Skype.

Zatím se to zjevně nikam nepohnulo :?

P.

:mrgreen: hezky upřímně. proto sem tak nenápadně navrhnul ten usb mic :)
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

:mrgreen: mě tě jen bylo líto :wink:

P.

majo7854

Příspěvek od majo7854 »

okej no :mrgreen:
majo7854

Příspěvek od majo7854 »

není nejaky notebook do 600€, ktorý by mal už v sebe kvalitnú zvukovú kartu?
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Není. Všechny zvukové karty v NTB jsou de-facto stejné - jsou to multimediální zvukovky s větším či menším vybavením pro "videofily" (efekty SRS, preudo 3D zvuk apod.).

Seriózní zvuková karta pro NTB je zásadně externí.

P.

Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

prvni krok je poridit a vyzkouset ten mikrofon. bez toho se to nikam nepohne....
majo7854

Příspěvek od majo7854 »

okej, už len čakam kedy pride
majo7854

Příspěvek od majo7854 »

yeah, mikrofon dorazil... pekna kvalita zvuku ... neviem jak by to muselo zniet este so zvukovkou :)
boycalledtrash

Příspěvek od boycalledtrash »

Chtěl bych se zeptat co mám koupit za kabel aby mi šlo připojit Audix OM 11 k M-Audio Fast Track (ne Fast Track Pro). Koupil sem včera tohle http://kytary.cz/bespeco-slmm300/HN104775/
a nejde mi to. Díky
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

to ti nejde spravne.

kup si mikrofonni kabel XLR-XLR.
boycalledtrash

Příspěvek od boycalledtrash »

Díky. Myslíš že tohle je ok? http://kytary.cz/bespeco-tt300fm/HN111501/
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

ano ... ale konkretni typ, vyrobce (a delku kabelu) ti nemuzu doporucit, protoze ten kabel neznam. kabelu je hodne (a prodejcu taky).
Odpovědět

Zpět na „Mikrofony a snímání“