Zdravím, jenom mě tak napadlo...
Na mojem notebooku mi docela blbne harddisk, dělá to už delší dobu a teď jsem si ještě vzpomněl, že jsem debil pouštěl hudbu z youtube přes Rubyho do 1x12" boxu, přičemž jsem notebook měl postavený přímo na tom boxu, takže harddisk byl ani ne 25 čísel od magnetu. Je teda možné,že mi hdd blbne i díky tomu ?
Magnety nástrojových repráků - jak moc jsou nebezpečné ?
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
-
woro90-1
Re: Magnety nástrojových repráků - jak moc jsou nebezpečné ?
Spíš už je starý a vymlácený, 25cm bych asi za nebezpečnou vzdálenost nepovažoval.
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
No 1 rok není zas tak moc. Nechci tu zasírat forum problémama s mojím hdd, já jenom abych věděl, jestli je bezpečné, dávat notes na box.woro90-1 píše:Spíš už je starý a vymlácený, 25cm bych asi za nebezpečnou vzdálenost nepovažoval.
Magnet vy ti moh maximálně poškodit nebo vymazat data . U vnitř HDD je taky poměrně dost silnej magnet.... A jako jak ti to blbe ? vibruje , cvaká , hází chybonou hlýšku nebo tak něco ?
jinak dávat nagnety do blízkosti elektroniky neni zrovna dvakrát dobrý .
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Ne,prostě mi čas od času zamrzne kompl,a to totálně. Náš rodinný známý pracuje v nějakém pc servisu a rozumí tomu, a když jsem mu to dal,ať se na to podívá, tak řekl, že je to hadrem.core88 píše:Magnet vy ti moh maximálně poškodit nebo vymazat data . U vnitř HDD je taky poměrně dost silnej magnet.... A jako jak ti to blbe ? vibruje , cvaká , hází chybonou hlýšku nebo tak něco ?
Magnetem z bedny to určitě není. Stopro.
Podobnej problem měl strejda . Sem tam semu kousnul komp a nešlo s nim nic dělat . Nějak zjistili že by to mohlo dělat kolísání s síti . Tak prej před PC zdroj dali stabilizovanej zdroj a už to prej nedělá .
jestli máš podezření na HDD tak ho zálohuj a pošli na reklamaci
jestli máš podezření na HDD tak ho zálohuj a pošli na reklamaci
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Podobnej problém jsem měl i já.... PC normálě fungoval, ale najednou se seknul a pomohl jen reset natvrdo... a bylo tom RAMkou. Ale nejdřív jsem si myslel, že to je HDD. Na RAMku mě přivedl až jeden můj kamarád.