Diky za kazdou radu
Heligonka - co do začátků?
Pravidla fóra
Heligonka - co do začátků?
Zdravim, chtel bych se zeptat jestli tady neni nahodou nejaky pokrocily heligonkar
Mám jednu heligonku ted doma a hraní me dosti baví, tak jsem se chtel zeptat jestli zde neni nejaka vec, na kterou bych si mel dat pozor
- nedavno jsem zjistil ze hraje tak nejak opacne (basove cudliky v prave ruce). ale soudim ze by to nemelo nijak vadit
Diky za kazdou radu

Diky za kazdou radu
Re: Heligonka - co do začátků?
Něktřeří leváci hrají na otočený nástroj, tak to asi jde... ale nevím... budeš exot, ale to nevadí, ne?
Málo kdo si toho hned všimne, pokud nebudeš hrát s někým zároveň 
no prave no (s tema levakama), to me nenapadlo
...jinak uz sem si na to drzeni zvykl takze exotem uz budu asi do konce zivota 
ja som dost ortodoxný ľavák, od držania pera, lyžičky . . . gitaru, basu, banjo, všetko mám ľavácke . . . ale je zaujímavé že pri heligonke mi to nerobí problém. Vlastne som sa s tým ešte ani nestretol aby niekto na heligonke hral opačne a to poznám veľa heligonkárov
hmm to jedine me drobatko znepokojuje :/ ale zatim hraju (nechci se chvalit ale uz i neco zavrzu
) a nedela mi to zadny problem...
tak ak ti to nerobí problém a hrá sa ti tak dobre a je ti to prirodzené, myslím že nie je dôvod sa znepokojovať 
-
IhateRap§Hip Hop!!!
Nedržej leváci kytaru spíš v pravý ruce?carver píše:ja som dost ortodoxný ľavák, od držania pera, lyžičky . . . gitaru, basu, banjo, všetko mám ľavácke . . . ale je zaujímavé že pri heligonke mi to nerobí problém. Vlastne som sa s tým ešte ani nestretol aby niekto na heligonke hral opačne a to poznám veľa heligonkárov
Akustiky:WASHBURN WD7SATB+Nějaká španělka po matce(Cremona Luby 0423)
Elektro:EPIPHONE Faded G-400 WC+axl-headliner
Kombo:MARSHALL MG15FX+Boss Metalzone(Nevim co máte proti Marshall MG jo neni to nejlepší kombo, ale jedno z nejlepších tranzistorovejch, nemůžete ho srovnávat s lampovejma kombama, to že doporučujete Roland je hezký, ale zvuk Rolanda nemám rád...)
Elektro:EPIPHONE Faded G-400 WC+axl-headliner
Kombo:MARSHALL MG15FX+Boss Metalzone(Nevim co máte proti Marshall MG jo neni to nejlepší kombo, ale jedno z nejlepších tranzistorovejch, nemůžete ho srovnávat s lampovejma kombama, to že doporučujete Roland je hezký, ale zvuk Rolanda nemám rád...)
Píše, že to má "levácké". Nic o tom, co si v jaký ruce kde drží.IhateRap§Hip Hop!!! píše:Nedržej leváci kytaru spíš v pravý ruce?carver píše:ja som dost ortodoxný ľavák, od držania pera, lyžičky . . . gitaru, basu, banjo, všetko mám ľavácke . . . ale je zaujímavé že pri heligonke mi to nerobí problém. Vlastne som sa s tým ešte ani nestretol aby niekto na heligonke hral opačne a to poznám veľa heligonkárov
(http://sheffield.indymedia.org.uk/image ... 403832.jpg)
-
martinzeleny
- Kontaktovat uživatele:
Kurzy heligonky sice na Vlachovce nedělaj ale zato mají pravidelné večery s heligonkáři. Vlachovka sice není zrovna můj styl
ale na tohle bych snad i zašel: http://www.navlachovce.eu/kulturni-prog ... /heligonky
A mým stylem zase není to, že nováček prvním příspěvkem reaguje na dva roky staré vlákno, vloží do příspěvku reklamu na hospodu a příspěvek je úplně mimo téma vlákna.martinzeleny píše:Vlachovka sice není zrovna můj styl
Dále je proti pravidlům ten komerční odkaz na kominictví (v podpisu), který nesouvisí s obsahem tohoto fóra.
Na konkrétní kulturní akce je tady toto vlákno - kulturni-akce-f23/
Mojí první větu nevytrhávat z kontextu. Je dobře když se nezakládají duplicitní vlákna a oživují se stará, ale ne tímto podezřelým způsobem.