Heligonka - co do začátků?

Žestě, flétny, harmoniky, klarinety, akordeony, ...
Odpovědět
wawelin

Heligonka - co do začátků?

Příspěvek od wawelin »

Zdravim, chtel bych se zeptat jestli tady neni nahodou nejaky pokrocily heligonkar :) Mám jednu heligonku ted doma a hraní me dosti baví, tak jsem se chtel zeptat jestli zde neni nejaka vec, na kterou bych si mel dat pozor :) - nedavno jsem zjistil ze hraje tak nejak opacne (basove cudliky v prave ruce). ale soudim ze by to nemelo nijak vadit :)
Diky za kazdou radu :wink: :)
HaD601

Re: Heligonka - co do začátků?

Příspěvek od HaD601 »

Něktřeří leváci hrají na otočený nástroj, tak to asi jde... ale nevím... budeš exot, ale to nevadí, ne? :-) Málo kdo si toho hned všimne, pokud nebudeš hrát s někým zároveň :D
wawelin

Příspěvek od wawelin »

no prave no (s tema levakama), to me nenapadlo :wink: ...jinak uz sem si na to drzeni zvykl takze exotem uz budu asi do konce zivota :D
carver

Příspěvek od carver »

ja som dost ortodoxný ľavák, od držania pera, lyžičky . . . gitaru, basu, banjo, všetko mám ľavácke . . . ale je zaujímavé že pri heligonke mi to nerobí problém. Vlastne som sa s tým ešte ani nestretol aby niekto na heligonke hral opačne a to poznám veľa heligonkárov
wawelin

Příspěvek od wawelin »

hmm to jedine me drobatko znepokojuje :/ ale zatim hraju (nechci se chvalit ale uz i neco zavrzu :D ) a nedela mi to zadny problem...
carver

Příspěvek od carver »

tak ak ti to nerobí problém a hrá sa ti tak dobre a je ti to prirodzené, myslím že nie je dôvod sa znepokojovať :wink:
IhateRap§Hip Hop!!!

Příspěvek od IhateRap§Hip Hop!!! »

carver píše:ja som dost ortodoxný ľavák, od držania pera, lyžičky . . . gitaru, basu, banjo, všetko mám ľavácke . . . ale je zaujímavé že pri heligonke mi to nerobí problém. Vlastne som sa s tým ešte ani nestretol aby niekto na heligonke hral opačne a to poznám veľa heligonkárov
Nedržej leváci kytaru spíš v pravý ruce?
Akustiky:WASHBURN WD7SATB+Nějaká španělka po matce(Cremona Luby 0423)

Elektro:EPIPHONE Faded G-400 WC+axl-headliner

Kombo:MARSHALL MG15FX+Boss Metalzone(Nevim co máte proti Marshall MG jo neni to nejlepší kombo, ale jedno z nejlepších tranzistorovejch, nemůžete ho srovnávat s lampovejma kombama, to že doporučujete Roland je hezký, ale zvuk Rolanda nemám rád...)
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

IhateRap§Hip Hop!!! píše:
carver píše:ja som dost ortodoxný ľavák, od držania pera, lyžičky . . . gitaru, basu, banjo, všetko mám ľavácke . . . ale je zaujímavé že pri heligonke mi to nerobí problém. Vlastne som sa s tým ešte ani nestretol aby niekto na heligonke hral opačne a to poznám veľa heligonkárov
Nedržej leváci kytaru spíš v pravý ruce?
Píše, že to má "levácké". Nic o tom, co si v jaký ruce kde drží.

(http://sheffield.indymedia.org.uk/image ... 403832.jpg)
martinzeleny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinzeleny »

Kurzy heligonky sice na Vlachovce nedělaj ale zato mají pravidelné večery s heligonkáři. Vlachovka sice není zrovna můj styl :D ale na tohle bych snad i zašel: http://www.navlachovce.eu/kulturni-prog ... /heligonky
MilanT

Příspěvek od MilanT »

martinzeleny píše:Vlachovka sice není zrovna můj styl
A mým stylem zase není to, že nováček prvním příspěvkem reaguje na dva roky staré vlákno, vloží do příspěvku reklamu na hospodu a příspěvek je úplně mimo téma vlákna.
Dále je proti pravidlům ten komerční odkaz na kominictví (v podpisu), který nesouvisí s obsahem tohoto fóra.

Na konkrétní kulturní akce je tady toto vlákno - kulturni-akce-f23/

Mojí první větu nevytrhávat z kontextu. Je dobře když se nezakládají duplicitní vlákna a oživují se stará, ale ne tímto podezřelým způsobem.
Odpovědět

Zpět na „Dechové nástroje“