Explorer do 6000
Pravidla fóra
Explorer do 6000
Zdravim, mam doma Yamahu strata, ale zacina se trochu ,,rozpadat'', tim myslim nefunkcni prepinac snimacu, pohybujici se krk a protacejici se sroubky pickguardu. Rad bych koupil novou, nejlip nejakyho Explorera, jenze s tim nemam moc zkusenosti, uvazoval jsem nad Bachem nebo Fokusem. Vim ze do 6000 toho moc neni, ale Yamaha je za tech 5500 nebo kolik ted stoji skvela kytara a ja zatim nemam duvod do toho investovat vice, ma skvelou hratelnost i kvalitu zvuku, takze myslim ze ty prachy by mohly stacit, ze se da sehnat kytara stejne kvality za stejne penize. Pokud nekdo vite tak prosim napiste, pripadne muzete napsat i jine typy kytar ale expik me laka nejvice, dik moc 
Tenhle profil nepoužívám, vysadil. Jsem na profilu Veno.
Re: Explorer do 6000
Být tebou tak se dívám na bazar, teď tam jsou 2 bach explorery cca. za 3 litry. Zpracéváním to jsou dobré kytary, ale snímače jsou průser. Takže za zbývající prachy bych, být tebou, koupil snímač nový. To už záleží na tom co hraješ.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
mám dva roky Bacha a v pohodě, Master zase vychvaluje Fokusy (taky jich pár má), nejsou to zpracováním špatné kytary, snímače jsou slabší, klasika stock...
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
- Alternátor
Taky zvaž, jestli ti vyhovuje kytara s velkým tělem. Exp, ač se nezdá, je docela padlo. Jinak ten bazar plus upgrade snímacu bude asi nejlepsi řešení.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Expy od bachu a od fokusu jsou dost dobré v poměru cena kvalita. Sám jsem několik bachů měl v rukou a 2 fokusy vlastnil a všechno to byly solidní kejtry, absolutně srovnatelné s epiphone. Epiphone jsem si nechal jen protože zvítězil design.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
ještě si dej pozor na to, že ty expy většinou padaj na hlavu, chce to širší pás 
St.Anley Tube Amps
Při velikosti těla explorera je to až na pováženou...
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
-
Teorge
Zase je to, ale dobré nepřehnat, já mám na expu 11cm široký a ten zase moc dobře nedrží na rameni. Navíc si při výběru dej pozor, jaký materiál to má z té strany, která ti půjde na rameno, já si na to nedal pozor a je to tam hladká kůže ta tak to moc nedrží ani při té šířce.
jestli se ti libi tak di do tohohle me se teda libi celkem dost, (mam rad kdyz je videt drevo) ac explorery nejak extra nemusim a za zbytek kup snimace http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum
Prodám EHX Germanium OD->pm
-
woro90-1
Ta shnilotina je nádherná, ačkoli mám explorery radši v provedení jak se dělaly v osmapadesátém. To vypadá jako velmi žhavý kandidát.