Ibanez GRGR121EX vs. Cort KX5FR
Pravidla fóra
Ibanez GRGR121EX vs. Cort KX5FR
Nazdar, zajímal by mně váš názor na tyhle dvě značky, případně které byste dali přednost, především u levnějších kousků. Podle mně jsou zpracováním a zvukem dost vyrovnané, ale rád bych znal vaše názory. Myslím že Ibanezky jsou hlavně o značce, toť můj názor, o Cortu toho moc nevím. Dík za odpovědi 
Naposledy upravil(a) Flash dne 24.07.2011 14:59, celkem upraveno 1 x.
Tenhle profil nepoužívám, vysadil. Jsem na profilu Veno.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ibanez vs. Cort
U levnějších kousků bych koukal spíše po Cortech. Mají velice zajímavé modely. Ve větší cenové kategorii bych volil Ibanez. Mám s nimi jen a jen dobré zkušenosti. Ale jde o subjektivní názor.
Nejlépe srovnávat konkrétní modely
Nejlépe srovnávat konkrétní modely
Re: Ibanez GRGR121EX vs. Cort KX5FR
Tak to upřesním, od explorera jsem upustil (viz Explorer do 6000) a teď mám políčeno na tyhle dva kousky, prosím o vaše názory díky moc 
tak snad sam vis, jestli chces mit na kytare tremolo nebo ne...
(jinak to budou zrejme velmi podobne nastroje z jedne fabriky v indonesii.)
---
edit: a samozrejme lepsi by bylo prejmenovat to tvoje puvodni tema a pokracovat tam...
(jinak to budou zrejme velmi podobne nastroje z jedne fabriky v indonesii.)
---
edit: a samozrejme lepsi by bylo prejmenovat to tvoje puvodni tema a pokracovat tam...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Pravda, ale na základě zkušeností s poměrně dost různými kusy obou modelů bych z těhle dvou v 9 z 10 případů vybral Cort.Paris píše:(jinak to budou zrejme velmi podobne nastroje z jedne fabriky v indonesii.)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Já teď řeším čistě značku, ten Cort se dělá stejnej i bez tremola, trochu jsem asi poplet identifikaci, ale zajímá mě čistě názor na to, kterou byste vybrali, nehledě na to tremolo.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Z těchto rozhodně Cort. Ty Gio Ibánezky mi moc povedené nepříjdou, dle mého názoru jediné co ta kytara umí je ten nápis Ibanez na hlavě.