činely Orion
Pravidla fóra
činely Orion
Zdravím všechny bubeníky a bubenice,chci se zeptat má-li někdo činely Orion a je-li s nimi spokojen.Osobně uvažuji o koupi splash,na fòru jsem se dočetl,že i Stagg nejsou špatný,ale zajímal by mě názor i na Orion,děkuji všem.
Re: činely Orion
Mám hh orion twistter. Zní abych řekl pravdu strašně. Kamarád má chinu orion (hrajou grind) a něco činelů už vystřídal a tento kousek mu vyhovuje velice.DRUMMAN3 píše:Zdravím všechny bubeníky a bubenice,chci se zeptat má-li někdo činely Orion a je-li s nimi spokojen.Osobně uvažuji o koupi splash,na fòru jsem se dočetl,že i Stagg nejsou špatný,ale zajímal by mě názor i na Orion,děkuji všem.
MAPEX VX-plasma limited edition
AXL v440 modern bass
DVP
AXL v440 modern bass
DVP
-
Metaldrummer
Záleží jakou řadu míníš... Já osobně testoval jejich Revolution Pro HH 14 palec a thin crash 16 palec a myslim, že mněly celkem hezkej zvuk a docela dost toho vydržely 
Gretsch Catalina Maple
Zildjian Avedis Custom 14" hi-hats
Zildjian Oriental 18" China Trash
Sabian AAX Metal 16" crash
Sabian AAX Stage 16" crash
Sabian AAX Stage 20" ride
Pearl P-3002D Eliminator Demon Drive(double pedal)
Díky,právě o Revolution Pro uvážuji mám zálusk na 10" splash,koukal jsem na oficiální stránky a zvukově se mi líbí tenhle nejvíc,je to poslech sice přes bedýnky,ale dokážu si ho představit na živo.
-
Metaldrummer
Věřim, já osobně nedávno kupoval dost činelů všech různejch značek, ale Orion tam nebyl, jelikož mi připadá že Orion pro mně už fakt neni jelikož já už sem těžší případ metalovejch činelů... Ty Revolution Pro mi přijdou na všecko, ale zrovna na můj vkus metal činelů ani ne spíš takovej rock atd.
Gretsch Catalina Maple
máš pravdu do metalu by to nebyla asi zrovna dobrá volba