Zdravím,
potřeboval bych radu, chci připojit nějaké repro k pc, chtěl bych nějaké aktivní monitory co hrají spíše do hi-fi než suše , kamarád mi doporučil KRK 5 G2, je to dobrá volba ?
Děkuji za rychlou reakci, omrknu je, jsem v tomto nováček, budu mít asi hloupý dotaz, ale je ideální nějaká externí zvuková karta, něco alá, M-audio Fast Track PRO ? Pokud vezmu finančně, tak se oplatí koupit ty 6ti palcové a ušetřím za subwoofer, že?
ještě dodám, že komponovat nehodlám, mám to čistě na poslech
no ... to je relativni. ja mam subwoofer i k 8" monitorum. zalezi na pouziti ... treba jako repracky k notebooku (na nejakou beznou (i hudebni) praci) asi budou stacit i ty 5" ... ale treba na michani (nebo poradny poslech (viz "do hi-fi")) uz to nebude ono...
Ty alesis se mi líbí, slyšel jsem i 8" monitory, ale mám místnost 3*5 m a vesměs stejně sedím kousek od repráků. Teď jen co s tou zvukovkou. Omrknu ty kytary zda jsou v Praze, mají slušný ceny
se zvukovkou nevim - zvukovka typu "fasttrack" mi "na poslech" neprijde idealni. to spis nejakou typu "externi X-Fi". (mozna by se to dalo odlozit, nez zkusis ty monitory se stavajici zvukovkou)