Mně občas přijdou přehnaný i ty popový pipiny, co při hymně s každym tónem udělaj takový psí kusy, že by jeden brečel, ale tohle je ještě větší mazec. Hezky mu to odsejpá, to je fakt, ale u hymny se to asi moc nehodí... No co; moje hymna to není.
Pokud me pamet neklame, tak Zakk tvrdi, ze Hendrix byl jeho velky vzor a vzdycky snil, ze bude taky hrat hymnu jako Hendrix. Abych byl uprimny, tak se mi nelibi podani ani 1 z nich, ale hendrixova verze je mene nesnesitelna;-) Zakkra mam HODNE RAD za No More Tears, ale je skoda, ze si sam nici svou image i svuj ton. Myslim, ze ma na vic....
Gibson Les Paul Traditional PRO HCS (2011)
Gibson SG 50th Anniversary 12-string (2012)
Mesa/Boogie Express 5:50+ Head > Mesa 2x12 Rectifier Vertical
Blackstar HT-1R
Uz jen ty ruce mi chybi...
Zakk mi býval také hodně sympatický, ale poslední dobou je to spíš naopak. A teď ta hymna, to už mě vážně dorazilo Narovinu, nesnáším onanisty... Třeba tahle verze je pro mě tak 10x lepší, ikdyž si taky nakonci neodpustili menší bordýlek.
Dokonce jsem nekde videl i video, kde srovnavali, jak vypadal a jak hral asi do poloviny 90. let. je to nekde na youtube. a fakt je to rozdil. mam dojem, ze tam bylo i video z roku 85, kdy krome toho, ze byl skoro anorektik(coz je podle me uz extrem), snad ani nepouzival chorus a mel typictejsi marshallacky zvuk. a hral tehdy vice s citem a bluesoveji.
Blackstar HT-1R
Tak Zakk je skvělej kytarista, ale nejvíc se mi líbí ty 90. léta hlavně když hrál akusticky... to jsou parádní písničky. Třeba Way beyond empty se mi odněj líbí asi nejvíc
Stahnul jsem si Pride and Glory, tak bych si to asi mel poslechnout... Btw Zakk mel tusim kytaru Glory. Takovy Les Paul s rozsklebenou hlavou a 4 knofliky v rade. To jsem jina nikde nevidel...
Blackstar HT-1R
Jo, to byla asi chyba. Ikdyz je to jen slovickareni a zaroven tady nic nedistribuuju a taky nikdo nemuze vedet, jestli sem si to nahodou na netu nekoupil;-)
Blackstar HT-1R
Akustické songy nemají chybu a s Ozzym skvělé - není, cododávat,a le tato hymna prznění je przněná..(ani Hendrix mě s ní neuchvátil, ale ten měl alespoň pádnej důvod vyhrát sólo "on trip" válečnému světu...) zato Zakk Wylde..... ne ani se k tomu nehodí on sám, natož ta jeho hraonanie...
vwld...el.kytara WASHBURN wl14+RM pickups(krk:colour sound+kobyla:custom alnico)+PRS SE 24 custom+GODIN A6 ultra+dreadnougt IBANEZ pf 20...
BOSS RC 20 looper+DIGITECH Timebender..TC ELECTRONIC corona chorus..RADIAL London Bones dist. ..HOT CAKE dual(replika Matěj Dupal)..MICHALÍK wah/volume..ROLAND cube 40XL...
SHURE PG58..TC HELICON voiceton..ZOOM H1...kabeláž:WIDARA cables xxl ,homemade aj...trsátka G. Dennis 0,88...sluchadla AKG K403... http://bandzone.cz/skladbywalda http://bandzone.cz/zor