teprve se začínam učit hrát, takže vím o tom téměř kulový
Poradíte mi nějakou (jestli jsem dobře pochopil elektroakustiku) kolem 5.000,-?
Díky za rady
myslim, ze rocky se ptal kvuli tomu, jestli opravdu chces elektroakustickou kytaru (a nedoslo k nejakemu prekrouceni terminu). pamatuju si podobne tema, kde se nakonec ukazalo, ze ten clovek (byla to snad nejaka divka) potrebuje kytaru spis elektrickou.lesator píše:Co se týče stylu muziky, tak asi něco univerzálního, nemam nic vyhraněno.
Paris píše:myslim, ze rocky se ptal kvuli tomu, jestli opravdu chces elektroakustickou kytaru (a nedoslo k nejakemu prekrouceni terminu).
Jo, tahle se mi třeba líbíParis píše:jinak co treba tohle: http://kytary.cz/ibanez-talman-tcy-10/HN082651/ ... to je (myslim) na pichani do pocitace idealni
libi? nelibi?
tak to bych asi volil kytaru elektrickou. ta (pravda) neni take idealni na vsechno, ale country (ve smyslu jak ho zname u nas) spis zahrajes na elektrickou kytaru, nez ten tvrdsi rock na elektroakustickou. i kdyz hrat se da vsechno na vsechno (nechci tu prirazovat nastroje k zanru), i ten tvrdsi rock se da hrat na akustickou kytaru (viz treba Tenacous Dlesator píše:Dá se říct, že já bych si postupem času zahrál rád tak nějak všechno - třeba od country přes něco jako blink-182 až po tvrdší rock.
Téhle větě opravdu nerozumím.lesator píše:Samozřejmě nová být nemusí, ale znám se a když si něco koupím dražšího (a popř. novýho), tak mě to bude motivovat.