Tak jsem se zařadil mezi vlastníky komba VHT Special 6 Ultra. Zkusim tady napsat něco málo z prvního hraní
Je to moje první lampa, takže nemam s čím srovnávat, ale zvuk se mi líbí, hlavně čistej. Při větším zkreslení je zvuk takovej moc tlumenej, má nějak moc basů (to se mi ale možná jen zdá, ten malej tranďák co sem měl předtim neměl skoro žádný, nebo to je malým pokojem ve kterym hraju), takže musim hrát na svojí Les Paul jen na kobylkovej HB a s přepínačem Depth to nijak nepřehánět, jinak mi to nezní. Trochu mě zklamala funkce texture, když nastavím čistej zvuk tak s ním nic neudělá (tak to teda slyším já), u zkreslenýho pozice I a II zní uplně stejně, prostřední pozice má trochu ostřejší zvuk. Přiložený FS je super věc, dá se pomocí něho skočit z čístýho/lehce crunch zvuku na silnější overdrive, nebo při vyšším zkreslení na kanále Ultra na nějaký to sólo. Zkoušel sem taky před kombo píchnout Digitech Grunge- zvuk zní podobně jako demo na offic. stránkach digitechu, ale pořád to je krabička plná šumu a potom DS-1, se kterou sem lehce nakopnul signál z druhý kytary (stará Jolana z půdy, de z ní slaboučkej signál takže Grunge u ní zní jak DS-1 s polovičnim gainem na normální kejtře). S tou DS-1 to neznělo tak špatně, ale přece jenom overdrive kterej udělá kombo samo je uplně jiný kafe.
Takže, hraje pěkně, na můj vkus trochu tlumeně, ale to se doufám změní změnou prostředí nebo použitím alepsoň trochu kvalitní kytary (nebo nějakým EQ). Co jsem si tak předem pročítal fórum, tak každý psal, že na lampě sou slyšet chyby mnohem víc než na trandu- moc jsem to nezpozoroval, možná proto že mam oslí uši

Výkon 6/3 wattů je na doma akorát, možná i víc než to. S krabičkama spolupracuje pěkně ( i když ty moje sou takový chrastítka), až se naskytne možnost vyzkoušet jiný kytary a třeba nějaký modulační krabičky tak napíšu ja to s nima zní.
Toť dnes ode mne vše, Jirka