Uz jsem vybral...Mam set PAFu od Tumy.....Ty Fralin jsou furt na bazaru za 3500.-.....MrB14ck píše:jestli nehledis nejak vyrazne na cenu tak za sebe doporucuju wolfetone nebo lindy fralin a nebo antiquity od SD
JURCA "hand made" Les Paul
Re: JURCA "hand made" Les Paul
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
taky dobrej vyber - snimace od pana Tumy si nemuzu vynachvalit - mam je vsude a hrajou jak blázen a navíc jsou vcelku levný...wolf píše:Uz jsem vybral...Mam set PAFu od Tumy.....Ty Fralin jsou furt na bazaru za 3500.-.....MrB14ck píše:jestli nehledis nejak vyrazne na cenu tak za sebe doporucuju wolfetone nebo lindy fralin a nebo antiquity od SD
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Zdravím a doporučuji ke shlédnutí nové webové stránky S.Jurči :
http://www.jurca-guitars.com/
http://www.jurca-guitars.com/
teď jsem si psal o kalkulaci tak když to dopadne v nějakých solidních penězích tak budu šťastným majitelem jeho kytary (vrátí mi dost na daních a skončilo mi pojištění
)
edit: měl by to bejt červenej sg junior z hondurasu s tůma p90, možná vibrola uvidíme
edit: tak cena je pro me prijatelna - uvidime kolik mi vrati z tech dani a pak mozna konecne budu mit dobrou kytaru

edit: měl by to bejt červenej sg junior z hondurasu s tůma p90, možná vibrola uvidíme
edit: tak cena je pro me prijatelna - uvidime kolik mi vrati z tech dani a pak mozna konecne budu mit dobrou kytaru
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Taxe to zase trochu pohlo....V podstate je to pripraveny na lak....Ohledne snimacu jsem nakonec zakotvil u klasiky Gibson 498T/490R v nikl krytech...Na obrazku je to ta napravo....
http://www.jurca-guitars.com/blog/
http://www.jurca-guitars.com/blog/
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
Velmi pěkné. I takhle bez lesku je vidět kvalita. Jak ten burst dělá, na mokro mořidlem? To není stříkané.
nádhera - na tohle bych si někdy rád zahrál... 
www.black-audio.net
www.black-audio.net
-
djumil
- Bydliště: morava slezko,neni žadne česko :-D,severni morava tam býývam :-)
kmensik píše:Velmi pěkné. I takhle bez lesku je vidět kvalita. Jak ten burst dělá, na mokro mořidlem? To není stříkané.
vetšino se to dela ze to cele mořidlem natřeš a pak vatou z redidlem vytiraz do svetla a opakujes proces dokud se ti to nezalibi
ale kazdy ma vice parc.stylu
´vyřiznout´ znamena vyřezat, ne OFREZOVAT a VYBROUSIT!!!!!!
Něco už jsem mořil, ale tohle bych nedal.
Když koukám na díry snímačů a pásku na hmatníku, tak už je jasné, že je to stříkané. Hezky, bez viditelných teček.
Když koukám na díry snímačů a pásku na hmatníku, tak už je jasné, že je to stříkané. Hezky, bez viditelných teček.
- Bhu z Crecelu
- Kontaktovat uživatele:
+1 slimtající homerBhu z Crecelu píše:
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Nádherná
no jestli hraje tak jak vypadá tak to je paráda 
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Ale jo. Jestli hraje, tak jak ma, tak bych se asi taky rozhodnul takto, nez kupovat original...
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Paráda.
Zakázková práce bez kompromisu vs. značkovoá velkovýroba je těžké dilema, a tahle kráska mně jasně kloní k zakázkové práci.
Zakázková práce bez kompromisu vs. značkovoá velkovýroba je těžké dilema, a tahle kráska mně jasně kloní k zakázkové práci.
-
Teorge
Normálně mě LP neberou, ale vidět takovou v nějakém obchodě, tak bych se u ní asi na dlouho zastavil 
To vykládání hmatníku je perleť, a ty barvy to je duhový rozklad, nebo je to takovýhle nějaký materiál?
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY