Zdravím.
Dívám se, že na e-shopu se objevily efektové pedály od Ashdownu. Od Ashdownu mám zkušenosti jen s aparátem (a jsem s ním nadmíru spokojen) a pod touto značkou si většinou představím "kvalitu za rozumnou cenu" - čemuž by ty efekty cenově odpovídaly (1630,-). Chtěl jsem se tedy zeptat, jestli už se s nimi někdo setkal a jestli to nejsou třeba zbytečně vyhozené peníze. Dík;-)
Efekty Ashdown
Pravidla fóra
Re: Efekty Ashdown
Zkoušel jsem kompresor a auto wah... Kompresor ti sedne jenom pokud nejsi slapové zvíře (já ho nekoupil, právě kvůli tomu že jsem slapové zvíře
), jinak se docela za tu cenu dá. (Nakonec jsem koupil bazarovej EHX white finger a maximální spokojenost). Auto Wah byl taky fajn, ale ty kvákance byli takové... slabší. Já tam prostě masivní funk kváknutí nenakroutil. Ale zkoušel jsem ho jen v obchodě, neměl jsem ho pučený doma, možná kdyby sis s tím pohrál déle než já, tak by se ti to nějak povedlo
To ale nemusí být minusové vlastnosti pro tebe, tobě to naopak vyhovovat může!
To ale nemusí být minusové vlastnosti pro tebe, tobě to naopak vyhovovat může!
AHOJ.
-
LUMPYs.r.o
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedevils
Re: Efekty Ashdown
na samotných hlavách Ash ako iste vieš je vstavný subharmonics, ale dá sa kúpiť aj ako pedálový efekt, čiže je to vylepšené dá sa tam potom nadstaviť kopec dalších vecí, čiže ak nie si špeciálne fanatik do subharmonics (ako napríklad ja si naň potrpím)tak ten na začiatok vyčiarkni ,sub harmonics efekt , robí ten správny zvuk že " vrrrrrrrrrrrrr vrrrrrr vrrrrrrr "
, inak si myslím , že tie efekty budú kvalitka ale netvrdím, že sa nebudú dať zohnať rovnako kvalitné a lacnejšie . Ale tak Ash je predsa len Ash už len pre ten VU meter by som to bral