MV3
Pravidla fóra
MV3
Ahoj lidi, dneska sem babičce pomáhal vyklízet sklep a objevil sem tam tohle:
http://www.fonar.com.pl/audio/fotki/mv3/mv3.htm
Nemám totální šajn odkud se tam ten zesík vzal ale s kamošema dáváme dohromady zkušebnu a chtěli by sme to asi použít. Proto se chci zeptat, nemáte s tim nekdo zkušenosti? Dá se to použít na zpěv ve zkušebně? Nebo to je neco jako kytarova hlava?
Ani nevim jestli to funguje(nemám nic s pětikolíkem abych to vyzkoušel..) ale chci se jen tak předem optat..
zkoušel sem googlovat ale všecko je to rusky/polsky/nemecky....
http://www.fonar.com.pl/audio/fotki/mv3/mv3.htm
Nemám totální šajn odkud se tam ten zesík vzal ale s kamošema dáváme dohromady zkušebnu a chtěli by sme to asi použít. Proto se chci zeptat, nemáte s tim nekdo zkušenosti? Dá se to použít na zpěv ve zkušebně? Nebo to je neco jako kytarova hlava?
Ani nevim jestli to funguje(nemám nic s pětikolíkem abych to vyzkoušel..) ale chci se jen tak předem optat..
zkoušel sem googlovat ale všecko je to rusky/polsky/nemecky....
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Tohle vypadá jako docela slušnej lampovej zesík... nikdy jsem to neviděl, ale podle mě by to stálo za to to zkusit...!!!!
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
petikolikovy konektory jdou sehnat za par kacek, tak si napajej redukci na jack a ozkousej to.. jeslti to bude fungovat, tak usetris peknych par tisic na aparature, tohle by na zpev mohlo stacit...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jako vůbec by to nemuselo bejt zlí na spěv možná fakt parádní 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Možná by stálo za to (jestli to funguje), nechat přelampovat, přidělat stand by a mohl by to bejt parádní zesík (ne jenom na zpěv).
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Jens Ludwig
- Odborník
Ani pájet nemusíš, redukce se dá koupit pětikolík-TRS/XLR. No jak bylo řečeno na zpěv nevím ale s kytarou by to mohlo pěkně zahýbat.Wohma píše:petikolikovy konektory jdou sehnat za par kacek, tak si napajej redukci na jack a ozkousej to.. jeslti to bude fungovat, tak usetris peknych par tisic na aparature, tohle by na zpev mohlo stacit...
- Squier strat + R.M. Pickups
- nějaký krabičky
- Laney LC30R
- nějaký krabičky
- Laney LC30R
Jeden čas jsem se zajímal o MONO 50 na kytárku a u těchto starých lampáčů je prý problém v současném napětí v síti 230-240 V oproti 220,na který jsou konstruovány ty vykopávky. Jsou pak prý problémy se stabilitou. Ty současný voltíky dělají víc anodovýho napětí (teda myslim,že se to tak jmenovalo). Tak jsem na to hodil bobek.
Takže opatrně
Takže opatrně
To je můj oblíbený lampáček. Má podle mě krásný zvuk.
Už jsem jich pár servisoval a většinou mají několik odstranitelných závad. Většinou jsou vyschlé filtrační kondenzátory zdroje, mají špatný kontakt v trimru odbručovače a jiné různé drobnosti.
Jestli se necítíš na opravu sám, tak se můžem domluvit. Oprava stojí určitě za to. A tyhle zesíky mě opravovat baví
Už jsem jich pár servisoval a většinou mají několik odstranitelných závad. Většinou jsou vyschlé filtrační kondenzátory zdroje, mají špatný kontakt v trimru odbručovače a jiné různé drobnosti.
Jestli se necítíš na opravu sám, tak se můžem domluvit. Oprava stojí určitě za to. A tyhle zesíky mě opravovat baví