Na
Nerův podnět jsem ještě udělal nějaké nahrávky, kdy jsem přepínal snímače Taylor Expression Systemu (dále jen TES, detailní popis najdete
zde).
TES má tři snímače. Krkový je vždy zapnut, další dva (oba označené jako Body) lze zapnout nebo vypnout. Když jsem byl v nahrávání, nahrál jsem i rozsah kroutítek Treble a Bass.
Je to spíš pro zajímavost. Nejlepší mi připadá kombinace linka a mikrofon a potom linka se všemi třemi snímači zapnutými.
Nahrávky jsou na:
http://www.uloz.to/9954833/taylor-porovnani2-zip
Jednotlivé soubory:
LinkaMikrofon - zapnuté všechny tři snímače TES, nahrána současně linka plus mikrofon, Volume, Bas a Treble na 12 hodinách (ostatní nahrávky jsou pouze pomocí linky)
NeckOn_BodyOn_BodyOn - zapnuty všechny tři snímače TES, Volume, Bas a Treble na 12 hodinách
NeckOn_BodyOff_BodyOn - zapnuty dva snímače TES, snímač body blíž lubu vypnut, Volume, Bas a Treble na 12 hodinách
NeckOn_BodyOn_BodyOff - zapnuty dva snímače TES, snímač body dál od lubu vypnut, Volume, Bas a Treble na 12 hodinách
NeckOn_BodyOff_BodyOff - zapnut pouze krkový snímač TES, Volume, Bas a Treble na 12 hodinách
TrebleMax - zapnuty všechny tři snímače TES, Volume, Bas na 12 hodinách, Treble na max
TrebleMin - zapnuty všechny tři snímače TES, Volume, Bas na 12 hodinách, Treble na min
BasMax - zapnuty všechny tři snímače TES, Volume, Treble na 12 hodinách, Bas na max
BasMin - zapnuty všechny tři snímače TES, Volume, Treble na 12 hodinách, Bas na min
P.S. Při nahrávkách linkou je dost slyšet, jak basové G nezní.