Kabát - Corrida

Vše o kapelách a hudebnících ...
venca.k

Kabát - Corrida

Příspěvek od venca.k »

Chci se zeptat, i kdyz dost opozdene, co rikate na tohle album. Podle me a spousty znamejch nejlepsi album od Kabatu. Tak jsem zvedavej na vas nazor. Uz vidim jak pisete ze je to nejhorsi, ale dejte aspon nejakej duvod proc.
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
banana bonus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od banana bonus »

hudebně mají i lepší kousky (klasika suma sumarum) ale je to jedna z mála českých kapel, která ma zatraceně dobře vymyšlené texty a to já oceňuju. Jinak na nich jsem ve 13 začínal :)
kytara:ESP-LTD MH1000 STB
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

mají vynikajici texty (viz klasika Malá Dáma) dobře se to posloucha, ale Suma Sumarum bylo lepší, a Dole v Dole myslim taky
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Já jsem na KAbátech začínal v jedenácti. Podle mě jsou nejlepší alba počínaje Má jí motorovou a konče Země plná trpaslíků. Pak už to byl ostrašně komerční. Ale nepochybně stále dobré. Poslední Album se mi líbí ze všech nejmíň. Už mi to nepřijde jako ten klasický rockec co hráli dřív a už vůbec ne trash metal co hráli když začínali :lol: Je to takové na mě moc moderní a rychlé.
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Kozanostra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kozanostra »

jako já sem poslouchal corridu a některý songy sou tam good ale těch je asi jenom 5 co sem napočítal jinak ten styl prostě pořád stejný kytary (zvuk), texty už taky trochu vo ničem(přijde mi to jako že milanovi vyschla studna :D ) a musim říct že už mě taky dost s*re ta osnova ": SLOKA SLOKA REFREN SLOKA SOLO REFREN.
Pro mě Kabáti skončili albem Dole v dole tohle už nemá podle mě s nima nic společnýho a je to škoda.Byl sem na jejich koncertu tady v HK a jako zvuk byl příšernej prostě toho zvukaře bych zabil :D
a vyloženě bylo vidět že rejžujou prachy všude samý reklamy, neřeknu kdyby podali aspoň nějakej adekvátní výkon ale takhle mě to ještě víc nasr...
Když Kabáty tak jedině ty starý !!!! :!:
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname :-)

http://mesa1.myminicity.com/
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Já mám kabáty rád tak celkově. . .A taky se mi teda líbí ty starší alba,ale neřekl bych že to zas těma novýma nějak kazí. . Ale je pravda,že mezi Dole v Dole a Corridou je znatelná změna. . Jinak já byl na nich letos u nás v Brně,pak v Plzni a pak sme jěště jeli s kamošem do Jihlavy :D :twisted: :wink:
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Kozanostra
Kontaktovat uživatele:

jako podle mě už je to vo něčem jinym ale pořád si je rád poslechnu i když corridu sem si jenom pučil a hned ji zase vrátil... :wink:
Marshall 1960A
Digitech RP 350

Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Já jsem na ně byl ve Zlíně a zvuk byl hrozný. Kytary málo nahlas, basa to všechno přeřvávala.. A Vojtkův zpěv taky už není to co býval.
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Jako kabáty nějak mega nežeru, ale nejsou vyloženě špatní. Jen co mě štve tak - naprosto nudná basa a bicí a jak užtu někdo zmínil SLOKA REFREN SLOKA REFREN SOLO REFREN.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

když sme u kabatu, co rikate na jejich propadak v eurosongu??? neprijde me ze byli ze všech nejhorší
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Caggan píše:když sme u kabatu, co rikate na jejich propadak v eurosongu??? neprijde me ze byli ze všech nejhorší
Kdby Epap nebyl nažranej a vybrali lepší písničku, měli by určitě mnohem větší šanci...s některými s nemohli absolutně srovnávat, ale taky si nemyslím že byli nejhorší...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Kozanostra
Kontaktovat uživatele:

KIWI píše:
Caggan píše:když sme u kabatu, co rikate na jejich propadak v eurosongu??? neprijde me ze byli ze všech nejhorší
Kdby Epap nebyl nažranej a vybrali lepší písničku, měli by určitě mnohem větší šanci...s některými s nemohli absolutně srovnávat, ale taky si nemyslím že byli nejhorší...
přesně tak :(
Marshall 1960A
Digitech RP 350

Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Meli to chudaci proste nahovno ozvuceny
humus

Příspěvek od humus »

na kabáty mam dobre vzpominky, prece jen jsou to oni kdo me spolu s nirvanou privedli k te trochu raznejsi hudbe (jako malej jsem poslouchal jen to co mel doma bracha -> techno). suma sumárum je proste suma sumárum :) dole v dole taky neni spatny album, i kdyz jsem ho uz tak dva tri roky neslysel a corridu jsem si nedavno stahoval a uz mi tam chyby ten typyckej kabat-style, zavani to silene moc masivni libivosti coz spolu s vybornou reklamou dela divy...a to mi ani trochu nevoni. takze RIP Kabáti :evil:
Epiphone LP Std, Gibson pickups (neznámej typ)
Marshall Valvestate 8080
http://bandzone.cz/svindl
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

jak se tady zminuje to schema.. 90 procent vsech kapel to tak ma .. malokde se porusuje tohle schema, snad jedine v deathu a grindcoru a poradnym punku /ne nvu a podobny/
Kozanostra
Kontaktovat uživatele:

pigdestroyer píše:jak se tady zminuje to schema.. 90 procent vsech kapel to tak ma .. malokde se porusuje tohle schema, snad jedine v deathu a grindcoru a poradnym punku /ne nvu a podobny/
jj ale vždycky když sem je poslouchal tak mi to ani nepřišlo prostě to dokázali nějak obměnit že si toho člověk nevšímal newim jak to vysvětlit......ale teď mě to vyloženě přijde furt to samý dokonalalala... :roll:
Marshall 1960A
Digitech RP 350

andy.02
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od andy.02 »

Kabát je pro mě naprosto o ničem :roll: takový ten hospodský rock bez duše ,nevidím tam žádný dobrý nápad :x
Ibanez GAX30 + kryté snímače Epiphone,Ibanez Tone Blaster 15W,Peavey Express 112 65W, MetalMuff ,Ibanez phaser ,Ibanez chorus/flanger, Tortex 0,50mm
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

andy.02 píše:Kabát je pro mě naprosto o ničem :roll: takový ten hospodský rock bez duše ,nevidím tam žádný dobrý nápad :x
ten hospodsky rock je na tom to krasny, ze je to něco "novyho"
pehve

Příspěvek od pehve »

jestli jste dost často na noční a posloucháte nedobrovolně komerční rádio, na100% musíte mít Kabátů plný kecky. není problém za noc 10 věcí. společně s Gottem, Ondráčkovou , Olympikem a jinými podobnými popmaistry vám velmi rychle dojde, jak je tato muzika protivná svým komerčním levným stylem. Pravda- výjimky jsou, ale celkově popík jak prase. Koupil jsem si kvůli nim a jim podobným mp3 a sluchátka :? Co se týká jejich hospodských textů, k tomu se nemá cenu vůbec ...........
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

pehve píše:jestli jste dost často na noční a posloucháte nedobrovolně komerční rádio, na100% musíte mít Kabátů plný kecky. není problém za noc 10 věcí. společně s Gottem, Ondráčkovou , Olympikem a jinými podobnými popmaistry vám velmi rychle dojde, jak je tato muzika protivná svým komerčním levným stylem. Pravda- výjimky jsou, ale celkově popík jak prase. Koupil jsem si kvůli nim a jim podobným mp3 a sluchátka :? Co se týká jejich hospodských textů, k tomu se nemá cenu vůbec ...........
no chlapce kabaty bych stopro nenazival komercnim popikem :roll:
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“