Paráda. Myslím, že by si na tom vylámala zuby většína fórapiranha90 píše:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 6o4I#at=39
Konečně jsem se dokopal nahrát něco svého !!
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Budu vypadat jako lama, ale to jsem nevěděl, jinak bych to tam napsal.Jester píše:Ještě k vytvoření diskuze k recenzím. Možná to vypadá jako věda, a možná to vše víš, ale pro jistotu to sem napíšu. Ty nemusíš žádné vlákno diskuze vytvářet. Svůj názor napíšeš přímo pod vlastní recenzi. Moderátoři se potom postarají o vytvoření nového diskuzního vlákna (na což obyčejný uživatel nemá právo) a oddělení příspěvku od vlastní recenze.
Piranha: Masakr, mně se to moc líbí a chválím techniku.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
piranha90
Dost dobré - máš hodně dobrou techniku palce pravé ruky. Řekl bych, že Tvůj velký oblíbenec musí být Emmanuel. Ten způsob basování mi ho hodně připomíná.
Dost dobré - máš hodně dobrou techniku palce pravé ruky. Řekl bych, že Tvůj velký oblíbenec musí být Emmanuel. Ten způsob basování mi ho hodně připomíná.
Fakt dobrý... Styl, který mám rád, krásně zahráno...piranha90 píše:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 6o4I#at=39
Konečně jsem se dokopal nahrát něco svého !!
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Ano je tomu takJester píše: Řekl bych, že Tvůj velký oblíbenec musí být Emmanuel.
Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
Prosím tě, jaký používáš prstýnek? Zkoušel jsem dva, nějaký Dunlop a noname a u obou jsem měl za chvíli skoro modrý palec a hrozně mě to tlačilo. Nahříval jsem, různě tvaroval, ale buď to tlačí nebo to padá 
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Měl jsem kdysi dreadnought a na něm jsem používal dunlopy, jak bílé tak i červené.Byly fajn.
Tedkom když mám tu menší kytaru, která má usazení krku na 12 pražci, tím i kratší menzuru, více povolenější struny, tak na ní byly dunlopy moc tvrdé.
Kámoš mi jednou půjčil nějaký prstýnek NATIONAL. A to je pro mne momentálně ideál. Jinak k tomu modrání prstu...
Zvol raději menší velikost, která se časem roztáhne, než aby ti to ujíždělo z prstu
To modrání nějak přežiješ (jako já
). Prst ti neupadne 
Tedkom když mám tu menší kytaru, která má usazení krku na 12 pražci, tím i kratší menzuru, více povolenější struny, tak na ní byly dunlopy moc tvrdé.
Kámoš mi jednou půjčil nějaký prstýnek NATIONAL. A to je pro mne momentálně ideál. Jinak k tomu modrání prstu...
Zvol raději menší velikost, která se časem roztáhne, než aby ti to ujíždělo z prstu
Roland AC-60 Rosewood
Díky, i když moc optimisticky to nezní, už jsem ve věku, kdy mě pohled na modrající prst docela znepokojuje 
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
piranha - protoze podobny boomchickpicking zrovna cvicim, tak dobre vim jake je to peklo. A to je jednodussi 
takze nakroceno je spravnym smerem, a kdyz jeste rytmicky srovnas ten bass aby byl pekne walking, tak to bude supr. Rhythm is the KEY a u teto techniky to plati nasobne.
filo - nejsi sam, ja jsem zkousel vsechny prstynky co se mi dostaly pod ruku a proste nesedi, i kdyz byl maly a prst mi skoro modral, tak stejne jsem mel pocit ze se nemuzu oprit o strunu..... nakonec jsem to vyresil udelatkem Kodiak crossover pick ( jejich Sharktooth mi taky moc nesedel)
http://www.strum-n-comfort.com/
takze nakroceno je spravnym smerem, a kdyz jeste rytmicky srovnas ten bass aby byl pekne walking, tak to bude supr. Rhythm is the KEY a u teto techniky to plati nasobne.
filo - nejsi sam, ja jsem zkousel vsechny prstynky co se mi dostaly pod ruku a proste nesedi, i kdyz byl maly a prst mi skoro modral, tak stejne jsem mel pocit ze se nemuzu oprit o strunu..... nakonec jsem to vyresil udelatkem Kodiak crossover pick ( jejich Sharktooth mi taky moc nesedel)
http://www.strum-n-comfort.com/
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Zdravím,
tak jsem se odhodlal, dnes poprvé, nahrát cover. Je tam spousta chyb, jak rytmických tak technických, nahráváno je to přes sluchátka k notebooku, takže kvalita nic moc, ale na ten můj výkon to stačí bohatě.
Nahrávku jsem udělal především z toho důvodu, že si chci aktivovat profil na BandZone. Do příště už neplánuji hrát žádné covery, ale spíš svoji vlastní tvorbu. Tak snad to dopadne lépe. Beru veškerou kritiku, jelikož vím, že si na mě určitě smlsnete. 
Ještě jsem ani nenapsal o co jde. Je to cover na Čajovnu od Radima Hladíka.
tak jsem se odhodlal, dnes poprvé, nahrát cover. Je tam spousta chyb, jak rytmických tak technických, nahráváno je to přes sluchátka k notebooku, takže kvalita nic moc, ale na ten můj výkon to stačí bohatě.
Ještě jsem ani nenapsal o co jde. Je to cover na Čajovnu od Radima Hladíka.
Kytara: Fender Standart Stratocaster - Made in Mexico
Aparatura: momentálně žádná
Trsátko: George Dennis Sharp 1mm
Celkem dobrý, ještě si zapoměl říct jak dlouho hraješVFiser píše: Ještě jsem ani nenapsal o co jde. Je to cover na Čajovnu od Radima Hladíka.
Mimochodem, zvuky byly strašné, ale zkresený mi připoměl zvuk Radima Hladíka když hrál ještě ve Flamengu
Roland AC-60 Rosewood
Díky za reakci !piranha90 píše:Celkem dobrý, ještě si zapoměl říct jak dlouho hraješVFiser píše: Ještě jsem ani nenapsal o co jde. Je to cover na Čajovnu od Radima Hladíka.. Po technické stránce pár chyb ve frázovaní, falešné bendy, ale to je jedno. Horší je, že to nemá moc feeling. Snažíš se to hrát jako stroj. Zkus používat více výrazových prvků a vytvořit si nějaký svůj styl. Tohle mi přijde bez stylu, jako nepopsaný list papíru. Takže teďkom máš možnost si ho vytvořit (chápu, možná tě teďkom ze začátku omezuje technika, ale to se zpraví)
. Skus více používat legátovou techniku. V některých částech by to s legátem znělo mnohem líp.
Mimochodem, zvuky byly strašné, ale zkresený mi připoměl zvuk Radima Hladíka když hrál ještě ve Flamengu
Hraji rok a něco (od konce března 2010). O tom, že to nemá styl, to máš pravdu, já toto nahrával asi na po 10tý, nedovedu si říct "teď to zahraji bez chyb, jako na koncertě", zatím sem nikde nevystupoval, pouze v ZUŠ, ale tam to samé, koncentroval jsem se, ani jsem moc nepociťoval trému, ale chyb jak máku ... Pokusím se to zlepšit, díky za postřehy. Jsem rád, že jsi napsal zrovna ty, kapacita v oboru.
Nemyslels třeba Matadors? Pokud vím tak Hladík toho s Flamengem moc nenahrál, možná nějaký sólo jako studiovej hudebník, ale určitě s něma nikdy pravidelně nehrál.piranha90 píše:[zvuk Radima Hladíka když hrál ještě ve Flamengu
VFiser: Tak na to jak dlouho hraješ je to dost slušné.
To si časem, až budeš mít větší jistotu, styl získáš
, Jinak toho fendera ti závidím.
Škoda že už nehraji moc na elektriku (Visí mi na zdi ošmirglovaný squier a moc se mi nechce ho křísit, tak teď raději ta akustika no
)
Jastud: Tak to nevím, jestli hrál nebo nehrál. Zkrátka když si pustím Kuře v Hodinkách,tak mi to toto připomíná
Jastud: Tak to nevím, jestli hrál nebo nehrál. Zkrátka když si pustím Kuře v Hodinkách,tak mi to toto připomíná
Roland AC-60 Rosewood
Díky, já si právě myslím, že na to jak dlouho hraji, už jsem mohl být dál. 
Pracoval jsem, tak si ho teď pořídím.
Ještě drobet zas vydělám a chtěl bych si koupit i lampové kombo Skyclark. Na akustiku jsi fakt borec, co jsem koukal na ty nahrávky. Taky bych si časem chtěl nějakou westernku pořídit, ale priorita je pro mě elektrika. 
Jinak, nemáš ICQ nebo něco ? Docela rád bych s tebou občas pokecal, ohledně hudby, tvých stránek které sleduji atd.
Pracoval jsem, tak si ho teď pořídím.
Jinak, nemáš ICQ nebo něco ? Docela rád bych s tebou občas pokecal, ohledně hudby, tvých stránek které sleduji atd.
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
To si myslí každýVFiser píše:Díky, já si právě myslím, že na to jak dlouho hraji, už jsem mohl být dál.![]()
Díky, budu se snažit zdokonalovat a hlavně tvořit vlastní věci ! 
Na Kuřeti v hodinkách hraje na elektriku Pavel Fořt. Osobně se mi tam zvuk kytary líbí. Mimochodem, jedna z nejlepších českých desek vůbec.piranha90 píše:Jastud: Tak to nevím, jestli hrál nebo nehrál. Zkrátka když si pustím Kuře v Hodinkách,tak mi to toto připomíná
- ...EDGE...
este ze ti ho nemuzou zase sebrat 
(edit: tak me napada ... ti prinesu ten muj werk (z dalky to vypada skoro stejne) a muzes natocit srovnavaci test...)
(edit: tak me napada ... ti prinesu ten muj werk (z dalky to vypada skoro stejne) a muzes natocit srovnavaci test...)