Poškozený krk, co s tím?

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Re: Poškozený krk, co s tím?

Příspěvek od jakub.kubaaa »

Zeptat se kytaráře samotného je bezplatné :roll:
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
Mastr

Příspěvek od Mastr »

soldi3r píše:Tak teď jsem zmatený i já, ale podle mě to s tím LP za 40 000 se netýká mého dotazu.
Zadrbal to Woro jelikož reagoval na odpovědi týkající se měnění hmatníku a přitom myslel že se týkají tvého problému s krkem. A ostatní se pak už chytli
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
soldi3r

Příspěvek od soldi3r »

jakub.kubaaa píše:Zeptat se kytaráře samotného je bezplatné :roll:
už se stalo, já jen jestli náhodou sem nezabrouzdá někdo zasvěcený :)
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Přilepení za 250, případné přelakování a leštění ještě jednou tolik. Víc bych nedal.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Mastr píše:
soldi3r píše:Tak teď jsem zmatený i já, ale podle mě to s tím LP za 40 000 se netýká mého dotazu.
Zadrbal to Woro jelikož reagoval na odpovědi týkající se měnění hmatníku a přitom myslel že se týkají tvého problému s krkem. A ostatní se pak už chytli
Nemyslel, jen mi přijde jako volovina určovat smysluplnost jakékoli úpravy podle ceny kytary. Prodejní cena tím stejně nejspíš vždy klesne, jde jen o to, že to tak majitel chce na své kytaře mít, a pak je jen na něm, zda chce zaplatit za výměnu hmatníku (která nepřinese jiný užitek než jeho dobrý pocit) nebo mu stačí hmatník namořit a trochu naleštit. Pokud to někomu za to stojí, ať si nechá dát ebenový hmatník klidně na nohu od židle - nebo je snad někde psáno, jaký podíl z ceny nástroje je maximální povolená cena provedených úprav?

Soldi3r: To je prasklina jako blázen. Nepodchycené to po pár lehkých klepnutích může uletět, mahagon se docela štípe. A odnes kytaráři i tu třísku, co z toho uletěla, ať to nemusí ničím zapatlávat. Vypadá to, že se možná odlepil i kus hmatníku (možná jen lemovka, z fotky to nepoznám), ale kytarář si s tím hravě poradí.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“