Fender na tvrdší styly
Pravidla fóra
Re: Fender na tvrdší styly
To potom jo, ale pochopil jsem to taky jak Nero.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Žádný div, pokud je čeština tvůj mateřský jazyk 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
čau,
chtěl bych se zeptat jestli nikdo z vás nemá zkušenosti s kytarou Fender Stratocaster Standard (MEXIKO)
http://kytary.cz/fender-standard-strato ... /HN086045/
jestli jde umístit HB snímač do pozice u krku aniž bych musel frézovat.
Díky za odpovědi
chtěl bych se zeptat jestli nikdo z vás nemá zkušenosti s kytarou Fender Stratocaster Standard (MEXIKO)
http://kytary.cz/fender-standard-strato ... /HN086045/
jestli jde umístit HB snímač do pozice u krku aniž bych musel frézovat.
Díky za odpovědi
Bez uprav tam maximalne muzes dat minihumbucker. Nebylo by praktictejsi si poridit HSH superstrat?jestli jde umístit HB snímač do pozice u krku aniž bych musel frézovat.
//mel jsem na mysli humbucker velikosti singu
Naposledy upravil(a) Amid dne 11.08.2011 12:37, celkem upraveno 1 x.
Amid píše:Bez uprav tam maximalne muzes dat minihumbucker. Nebylo by praktictejsi si poridit HSH superstrat?jestli jde umístit HB snímač do pozice u krku aniž bych musel frézovat.
moc se mi nechce kupovat nějakej ibanez, cort, nebo něco podobnýho
Některý mex. straty měly šachty HB-S-HB a nebo i jednu velikou průběžnou na všechny.Ale přes pickguard to navenek nepoznáš...
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
a trvas na tom prostrednim singlu? protoze me porad napada ten fender blacktop
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
na blacktopa jsem taky koukal přece trochu mi tam ten singl chybí ale budu nad tím uvažovat díkyKosak píše:a trvas na tom prostrednim singlu? protoze me porad napada ten fender blacktop
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Blacktop ma pod pickguardem tzv. "swimming pool" takže jednu velkou díru. Není problém tam 3. snímač dát.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
a ten standard mexiko?Smrťokvítek píše:Blacktop ma pod pickguardem tzv. "swimming pool" takže jednu velkou díru. Není problém tam 3. snímač dát.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Nevím, co si mám představit pod pojmem "tvrdší styly", ale vlastním tuhle http://kytary.cz/fender-billy-corgan-st ... /HN102894/ a nemůžu si stěžovat. Není to pochopitelně kytara na nějaké extrémní podlaďování, takže záleží, na co se bude používat. Každopádně z mého pohledu tvrdší rock a částečně i metal zvládá celkem bez problémů. Pro mě je navíc velkou výhodou absence tremola (které jsem vyloženě nechtěl).
Jim Root straty a telecastery jsou pak asi úplně jiný revír - to jsou prostě metlácký EMG snímače, kolem kterých je postavený zbytek Fenderu, aspoň tak mi to přišlo
Jim Root straty a telecastery jsou pak asi úplně jiný revír - to jsou prostě metlácký EMG snímače, kolem kterých je postavený zbytek Fenderu, aspoň tak mi to přišlo
[PRS CE-22] [G-lab GSC-3 switcher, Crybaby, TC Electronic G-major, Polytune] [R&R Amplification SL\LD preamp, Mesa Boogie 20/20 poweramp] [Vlasa & Black 2x12" box]
taková kytara by pro mě byla ideální ale je to zase hodně peněz pro mě. používat to chci prostě třeba na něco jako iron maiden nebo něco podobnýho klidně i guns n roses nebo i judas priestwitteck píše:Nevím, co si mám představit pod pojmem "tvrdší styly", ale vlastním tuhle http://kytary.cz/fender-billy-corgan-st ... /HN102894/ a nemůžu si stěžovat. Není to pochopitelně kytara na nějaké extrémní podlaďování, takže záleží, na co se bude používat. Každopádně z mého pohledu tvrdší rock a částečně i metal zvládá celkem bez problémů. Pro mě je navíc velkou výhodou absence tremola (které jsem vyloženě nechtěl).
Fender s HB je pro mě strašný kýč, nevím nepřipadá mi to normální, je to věc názoru, ale Fender je prostě S-S-S.. ta stará kytara se šikmým kobylkovým snímačem a tím pravým ostrým zvukem, pro mě jsou tyhle fenderky s HB asi tak směšné jako kdyby chtěl Gibson vyrobit strata.DaveD píše:taková kytara by pro mě byla ideální ale je to zase hodně peněz pro mě. používat to chci prostě třeba na něco jako iron maiden nebo něco podobnýho klidně i guns n roses nebo i judas priestwitteck píše:Nevím, co si mám představit pod pojmem "tvrdší styly", ale vlastním tuhle http://kytary.cz/fender-billy-corgan-st ... /HN102894/ a nemůžu si stěžovat. Není to pochopitelně kytara na nějaké extrémní podlaďování, takže záleží, na co se bude používat. Každopádně z mého pohledu tvrdší rock a částečně i metal zvládá celkem bez problémů. Pro mě je navíc velkou výhodou absence tremola (které jsem vyloženě nechtěl).
Nevim co ti na tom přijde směšný...
Jinak na fendera se určitě daj hrát i tvrdší styly, stačí si vybavit iron maiden. A když někdo hb velikosti sc nerad, může si koupit HB-SC-HB
Jinak na fendera se určitě daj hrát i tvrdší styly, stačí si vybavit iron maiden. A když někdo hb velikosti sc nerad, může si koupit HB-SC-HB
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Engl Thunder 50
St.Anley 112V