VST Sampler

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

VST Sampler

Příspěvek od DJmanasek »

čau lidi, potřeboval bych pomoc, totiž, sháním nějaký VST plugin, který by mi sloužil jako sampler, a měl by umět reagovat na midi events. Tedy když to shrnu, potřebuju, že když trefím trigger na elektronických bicích, aby mi to hrálo nějaký sample :)

Můžete mi kdyžtak doporučit něco, nějaké VST, klidně může být i placené, to se nějak pořeší :)
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Paris
Rádce

Re: VST Sampler

Příspěvek od Paris »

nedavno sme to tu resili (nebo neco dost podobneho)... a z asi 5 pluginu sme se shodli na jednom jako na nejlepsim. kdyz bude vecer cas, zkusim to tema najit....
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

ten digidrum je dobrý, já bych to ale potřeboval k samplingu podkladů na živé hraní... a tam mi nevyhovuje jedna věc, že digidrum má přirozený fadeout... jde to nějak vypnout?

nebo mohl bys mi kdyžtak doporučit něco funkčního, kde bych si mohl na jednotlivý buben (MIDI notu) přiřadit sample o délce třeba 20s?
EDIT: Našel jsem Simple Shiny Sampler, ale stále hledám něco, co NEMĚNÍ hladinu hlasitosti v závislosti na úderu
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

aha. tak zkus tohle:
http://www.discodsp.com/highlife/
koukam na to ... editace trochu nepohodlna, ale jde na kazdou notu jiny zvuk (root - key - to), prehraje ho to taky celej (nastavis cue marker a one shot loop), s tou hlasitosti zatim nevim, ale vypada to dobre....

edit: a jo ... je tam vel > amp a da se stahnout, takze to jde.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“